Един от най-силните хора до Путин в момента призова за

...
Един от най-силните хора до Путин в момента призова за
Коментари Харесай

Пригожин призова за Сталински репресии и унищожаване на богатите руснаци като бизнесмени

Един от най-силните хора до Путин сега прикани за репресии против богатите руснаци, които не поддържат войната против Украйна. 

Собственикът на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин, повече прочут като Готвача на Путин, прикани съветските управляващи да се върнат към сталинските репресии. Това изказване провокира суматоха измежду съветския хайлайф, който в този момент се притеснява от арести и чистки, съобщава Bloomberg.

„ Трябва да се задействат лостовете и механизмите за тоталното заличаване на тези хора като предприемачи. Спешно са нужни сталински репресии във връзка с тях “, сподели Пригожин.

Безпокойството нараства в Руската федерация. Богатите руснаци се опасяват за сигурността на фамилиите си, тъй като не демонстрират задоволително възторг и поддръжка за войната против Украйна. Тревогата им се дължи и на обстоятелството, че Пригожин скрито нападна военното управление на Руската федерация, а Кремъл от своя страна не демонстрира предпочитание да отбрани своите.

Служителите на Кремъл започнаха да назовават ​​нахлуването в Украйна „ национална война “, което припомня реториката на Йосиф Сталин от Втората международна война и това кара някои вътрешни хора да признават, че се притесняват от случайни арести и унищожаване на неуместните, както е правено по време на ръководството на руския деспот.

Няколко милиона са вкарани в лагери в Съюз на съветските социалистически републики за подсилване на режима на Сталин, от които са разстреляни 800 хиляди души.

Сега обстановката в Русия наподобява на военна тирания и единствено ще се утежнява, в случай че в страната не бъде осъществен боен прелом. Мнозина считат, че нахлуването в Украйна бе пагубна неточност, която обрича Русия на изолираност и уязвимост, написа още изданието.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР