Един от най-силните футболисти в състава на ЦСКА през отминаващия

...
Един от най-силните футболисти в състава на ЦСКА през отминаващия
Коментари Харесай

Поляци с оферта към Кирил Десподов

Един от най-силните футболисти в състава на ЦСКА през отминаващия сезон Кирил Десподов е на път да си тръгне от “Българска армия”, написа “Меридиан Мач”. Полският Лех (Познан) ще изпрати напълно скоро съответна оферта за родения в Кресна юношески национал, който постоянно е викан от Петър Хубчев и при мъжете.

В „ Twitter “ към този момент се появиха и детайлности, потвърждаващи сериозните планове на Лех. Според спортния публицист Пьотър Волошик, делегат на клуба от Познан към този момент е бил в България, с цел да следи онлайн играта на Десподов. Един от мачовете на “червените”, на които той е участвал, е било гостуването на Лудогорец на 6 април. Този дуел можеше да преобърне борбата за шампионската купа. В него крилото на ЦСКА вкара по извънреден метод за 1:0 от фаул в добавеното време на първата част. В следствие обаче “орлите” реализираха стратегически поврат и в общи линии предрешиха седмата си поредна купа.

Интересното е, че през зимата интензивно се разясняваше за интерес към Десподов от страна на различен полски отбор. Тогава той бе спряган за Легия (Варшава), който дружно с Ягелония бе главен съперник на Лех в борбата за купата. Два кръга преди края на сезона обаче съставът от Познан се обрисува да приключи на трето място и да играе в Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР