Един от най-силните футболисти на Ливърпул от шампионския сезон -

...
Един от най-силните футболисти на Ливърпул от шампионския сезон -
Коментари Харесай

Александър-Арнолд за капана, в който Ливърпул попадна

Един от най-силните футболисти на Ливърпул от шампионския сезон - Трент Александър-Арнолд, призна, че през актуалната акция не всеки път е на същото високо равнище. Това важи и за отбора като цяло.

“През сезона до момента имаше интервали, в които усещах, че се оправям доста добре - разяснява той в изявление за Sky Sports. - Напоследък се пробвах да вляза в този същия темп. Сезонът е тежък и се надявам нещата да станат от единствено себе си. Доста мъчно е, само че нямам опрощение. Просто желая нещата за тима да се получават, а аз с положителни игри да оказвам помощ да печелим мачове. Това е задачата ми.”

“Веднъж когато свикнеш да побеждаваш непрекъснато, което ние правехме през последните две години, приемаш това за нещо обикновено и очакваш да продължиш по този начин - добави десният бек. - Вероятно това е клопката, в който паднахме този сезон. Вярвахме, че тъй като сме задоволително положителни, нещо се случи и ще можем да осъществяваме гол от нищото. Това се получаваше през предишния сезон и в този преди него. Но в случай че се вгледаме в детайлите, ще забележим, че това не се е получавало, тъй като сме имали шанс. Ставаше, тъй като се трудехме крепко, правейки нужното до последната минута.”

“Всеки отбор минава през такива интервали. Няма по какъв начин да очакваш победи във всеки един мач, изключително в състезание като Премиър лийг. Не би било редно както ние да го чакаме от самите нас, по този начин и хората да го вършат. Да, желае ни се единствено да печелим, само че в главите си знаехме, че в даден миг този интервал ще пристигна. Но ние няма да стоим и да търсим извинения. Липсата на централни бранители не е опрощение, както не и това, че почитателите ги няма. Това важи и за останалите тимове ", сподели още Александър-Арнолд.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР