Един от най-сигурните начини да си припомним колко бързо минава

...
Един от най-сигурните начини да си припомним колко бързо минава
Коментари Харесай

Известни, млади, богати - наследниците на Холивуд

Един от най-сигурните способи да си напомним какъв брой бързо минава времето, е да забележим какъв брой са пораснали децата на обичаните ни звезди.

Задава се цяло потомство холивудски наследници, които ще се занимават с мода, музика, кино. Някои от тях направиха своя дебют, който е впечатляващ. Други към този момент се трансформират в одобрени имена в шоу бизнеса.

Джони Деп призна: "Дъщеря ми е бисексуална "

Децата на известните несъмнено са се родили със златна лъжичка и една концепция по-добро ДНК от нас, тъй че техният път е (почти) предначертан.

И без значение, че някои от тях към момента не са пълнолетни, не им се постанова да подават сиви, с цел да си намерят работа. И да дават отговор на въпроса по какъв начин се виждат след 10 години.

Вижте идващото потомство властелини на Холивуд в галерията ни:

ДЕЦА ЗА МИЛИОНИ. НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ХОЛИВУД

Те сполучливо дебютират в блестящия, само че граблив свят на шоу бизнеса. И някои от тях към този момент са милионери.

Лили Колинс
 Лили Колинс към този момент има присъединяване в касови филми Лили Колинс към този момент има присъединяване в касови филми
Дъщерята на Фил Колинс се изявява доста сполучливо като актриса в касовата продукция „ Огледалце, огледалце “ и в нашумелия филм на Netflix “To the bone”.

Лентата беше призната спорно от публиката, защото преглежда историята на момиче, болно от анорексия.

Независимо от това, Лили продължава напред с актьорската си кариера.

Дакота Джонсън

Героинята от „ 50 нюанса сиво “ - Дакота Джонсън със сексапилна фотосесия

Наследницата на Мелани Грифит и Дон Джонсън се направи пробив с присъединяване си във кино лентата по романа „ 50 % сиво “.

Първоначално тя притегли вниманието с голите си подиуми във кино лентата, по-късно с обстоятелството, че е щерка на известни артисти.

Децата на известните не престават да крачат ловко по техния път, който сигурно не е постлан с рози. Но и няма толкоз бодли.

Вижте по какъв начин наподобяват внуците на едни от най-известните хора в света

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР