Един от най-разпознаваемите депутати в Продължаваме промяната - Иван Христанов,

...
Един от най-разпознаваемите депутати в Продължаваме промяната - Иван Христанов,
Коментари Харесай

Иван Христанов се отлюспи от ПП, съобщи негова бивша съпартийка

Един от най-разпознаваемите депутати в " Продължаваме промяната " - Иван Христанов, напуща партията и няма да бъде в листите за идващите изключителни парламентарни избори. Това заяви националният представител от Политическа партия Венеция Ангова пред БТВ.

" Той ще следва своите упоритости в персонален порядък. Христанов даде своя принос за идеята на " Продължаваме промяната ", само че всеки е свободен да избира по какъв начин ще продължи напред ", добави още тя.

Към този миг няма входирана декларация към изпълнителния съвет, сподели още Ангова.

Припомняме, че преди дни Христанов разгласява пост в своя фейсбук профил. Във видеото той приказва за разочарованието си от всички политически водачи и за потребност от такива, които " могат да основават обединителни дела ".

" Последните заявления, изчетени от политическите сили от трибуната, демонстрираха тази некадърност да бъде чут гласа на елементарния българин - на селото и на града. Какво е бъдещето оттук насетне? Имаме потребност от политически водачи, които могат да основават обединителни дела. Каузи, които да бъдат чути от целия народ и да привлекат неговата сила. Аз обричам бъдещето си на този политически диалог и на българската фантазия. И ви апелирам да го създадем дружно ", декларира Христанов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР