Един от най- провалилите се премиери в периода на демокрацията-

...
Един от най- провалилите се премиери в периода на демокрацията-
Коментари Харесай

Иван Костов за петата колона в България

Един от най- провалилите се министър председатели в интервала на демокрацията- Иван Костов- съобщи по Нова телевизия,, че в България има настояща пета колона- про- съветска. И президентът Радев бил неин агент- Радев, който назовава съветската специфична интервенция в Украйна експанзия..

Ако съм на мястото на Радев бил го осъдил за клюка и уронване на човешкото достолепие.

Мургавият някогашен министър председател е прав в едно- пета колона в България в действителност има- про- американска, основана по времето, когато той беше министър председател. Костов беше изтъкнат неин овластен представител, той пусна американските бомбардировачи през българското въздушно пространство за бомбардировки над сръбски градове. Като представител на американската пета колона, той се явява и като един от най- върлите русофоби и през януари 2008 година по отношение на идно посещаване на съветския президент Путин, Костов, тогава към този момент разцепил Съюз на демократичните сили и основал ДСБ, пред събралите се на митинг против визитата му в градинката на " Кристал ", сподели, че.България не може да не се усеща застрашена от великоруските имперски упоритости, и че страната ни е задминала Русия по путинизация.

Про-американската пета колона е от години и до ден сегашен доста дейна в България. Нейни представители са видни политолози и ръководещи. И което е интересно- множеството от тях са някогашни комунисти, от комунистически генезис, клели са се в миналото във безконечна дружба със Съюз на съветските социалистически републики, обучавали са се в Руся Като военния министър Тагарев да вземем за пример, Костов е имал за брачна половинка жена- партиен секретар, пишел е в „ Работническо дело “, бил е слушател в Института за повишение на квалификацията в Москва. Бившият президент Плевнелиев е бил в миналото болшевик, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, които ликвидира трите огромни руско- български планове под американски напън също, и видни негови министри и депутати- все в миналото комунисти, само че в този момент антикомунисти и русофоби. Да не приказваме за политолози като Огнян Минчев, Евгени Дайнов и всякакви други соросоиди излюпени от Нов български университет, и двамата известни с про- марксистки биографии.

Иван Костов споделя, че петата колона обработва публичното мнение, води хибридната война за мозъците и сърцата на хората. Тя се води през смяна на техните усещания, през генериране на подправени вести, пробва се да овладява от ден на ден властови постове в страната.

Костов дава тъкмо изложение на това, какво прави през днешния ден про- американската пета колона. Тя е овладяла властовите постове в страната,, и посредством редица подчинени и послушни медии генерира подправени вести и води хибридна война за смяна на усещанията на хората- да вземем за пример като настрои българския народ против Русия и изкорени у нас вековната русофилия, каквато е и задачата в действителност на американските им кукловоди.

За тъй наречените про- съветска колона е нас, Иван Костов споделя, че тя наричала капитализма „ корупция “.

Икономистът Иван Костов би трябвало за знае, че при корупцията е нулева при тоталитарните режими, само че тя е един отличителните белези на капитализма.

Както и потвърди неговото ръководство, при която корупцията изигра съществена роля в извършената от него подмасова приватизация.

Като се назовава капитализма ”корупция ”
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР