Един от най-прогресиращите букмейкъри в България е Betano – компания,

...
Един от най-прогресиращите букмейкъри в България е Betano – компания,
Коментари Харесай

Как се прави регистрация в Betano


Един от най-прогресиращите букмейкъри в България е Betano – компания, основана в Гърция през 2016-а, а от предходната година е с лиценз за осъществяване на хазартна активност и у нас. Брандът влезе с гръм и тропот на българската сцена и бързо притегли вниманието на почитателите с атрактивните си оферти. В актуалната публикация ще разгледаме по какъв начин можете да си извършите – стъпките, през които ще преминете, както и какви данни изисква хазартният оператор в процеса на регистрация. Да не губим повече време и да забележим има ли нещо, което би могло да ви затрудни при вписване на платформата на Бетано.
Процесът по регистрация в Бетано е изцяло общоприет, както във всеки различен
букмейкър. Тоест: в случай че в предишното сте се записали в други уеб сайтове за залози, то надали ще имате някакви компликации в регистрацията в Бетано. Бетано към този момент потвърди, че може да се конкурира с най-хубавите букмейкъри на българския пазар и има най-малко пет аргументи за какво е да си отворите сметка при този оператор. Част от тях се крият зад богатия набор от пазари, великодушните бонуси, високите бонуси, атрактивните казино игри, а и отношението на Бетано към играчите си откъм обслужване. Всички тези преимущества на Бетано ще бъдат налични за вас незабавно откакто се регистрирате, а това надали ще ви отнеме повече от няколко минути.
Когато посетите уеб страницата на Бетано, незабавно ще забележите бутона за регистрация, който ще ви насочи непосредствено към формата за вписване в уеб страницата. Хубавото е, че Бетано дава опция да се регистрирате с вашия акаунт в Google или във Facebook, което ще ви улесни в допълнение. Разбира се, има и алтернатива да се регистрирате с имейл адрес, без да употребявате сметките си в Гугъл/Фейсбук. В идната стъпка букмейкърът ще изиска от вас общоприетите персонални данни при регистрация, които са предпазени от GDPR и ще бъдат употребявани единствено за задачите на вашето обитаване на уеб страницата. Бетано ще изиска да въведете трите си имена, пол, дата на раждане, страна и друга значима информация като телефонен номер и адрес. След като попълните всички данни, остава да кликнете върху „ удостовери регистрацията “, а по-късно ще получите имейл по пощата за удостоверение на регистрацията, откъдето д завършите процеса.
Препоръчваме ви да се запознаете деликатно с общите условия и правила на букмейкъра – стъпка, която постоянно бива подценявана, само че е значимо да бъде направена, с цел да сте добре осведомени къде се регистрирате и какви са вашите права и отговорности. Освен това в тази секция ще откриете и отговори на доста от въпросите, които изникват измежду играчите, в това число и такива за самата регистрация. Ако имате някакъв въпрос, то е доста евентуално да откриете отговора там и не е належащо да се свързвате с отдела по поддръжка.
Имайте поради, че Бетано е
букмейкър, който оперира в разнообразни страни, само че не е наличен на всички места. На територията на България той може да оперира, тъй като има лиценз и няма проблем с достъпа, само че в случай че сте в страна, в която букмейкърът няма лиценз, може да срещнете компликации в достъпа. Иначе самата регистрация в Бетано може да бъде осъществена както през компютър, по този начин и през вашия мобилен телефон. Процесът по регистрация е обикновен и в двата случая, като няма да ви отнеме доста време. Не забравяйте, че на даден стадий ще би трябвало и да верифицирате вашия акаунт, като за задачата би трябвало да предоставите копие на персонален документ – персонална карта, шофьорска брошура или други, с който Бетано да ви разпознава и да удостовери, че зад профила стоите фактически вие. Това се прави най-много за да не се злоупотребява от лица, които са малолетни и по закон нямат право да се записват в уеб сайтове за залози.>

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР