Един от най-постоянните в представянето си български арбитри Ивайло Стоянов

...
Един от най-постоянните в представянето си български арбитри Ивайло Стоянов
Коментари Харесай

Ивайло Стоянов ще ръководи мач в младежката Шампионска лига

Един от най-постоянните в представянето си български арбитри Ивайло Стоянов ще управлява мач от младежката Шампионска лига.

УЕФА изпраща петричанина на мача сред младежките тимове на Цървена звезда (Белград, Сърбия) и Байерн (Мюнхен, Германия), който ще се играе на 26-и ноември. Помощници на Стоянов ще бъдат Мартин Венев и Петър Митрев.

Двата тима са на първите две места в своята група В. Байерн води с 10 точки, пред дребните звездаши със 7. Следват Тотнъм с 4 и Олимпиакос с 1.

През тази есен Ивайло Стоянов се показа чудесно на Европейските квалификации за юноши в Латвия, като даже беше окуражителен със особено писмо от делегацията на Израел.

В Европейските клубни шампионати пък управлява срещата сред Галатасарай и Пари Сен Жермен от младежката Шампионска лига, дуелът от Лига Европа сред Прогрес Люксембург и Глазгоу Рейнджърс (Шотландия), Линфилд (Северна Ирландия)- Розенборг (Норвегия)- също от Шампионската лига с доста висока оценка. А общо интернационалните му участия за 2019-а година са 14-и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР