Един от най-посещаваните и популярни български сайтове – Vesit.bg отбелязва

...
Един от най-посещаваните и популярни български сайтове – Vesit.bg отбелязва
Коментари Харесай

Vesti.bg стана на 13 години

Един от най-посещаваните и известни български уеб сайтове – Vesit.bg отбелязва 13-ия си рожден ден. Информационната платформа, част от портфолиото на цифровата медийна и софтуерна компания Нет Инфо, предлага уравновесено наличие, ориентирано към младата и дейна онлайн публика.

В продължение на 13 години не стопира да се развива и да следи трендовете, с цел да предлага всекидневно огромно многообразие от информация на своите консуматори. В уеб страницата могат да бъдат открити както най-актуалните вести от България и света, по този начин и любопитни тематики, развлекателно наличие и най-коментираното в интернет пространството и обществените мрежи.

Модерният метод на редакторския екип трансформира Vesti.bg в един от най-предпочитаните онлайн медии у нас, а истинските материали на външните създатели допълват наличието на уеб страницата с забавни разработки по разнородни тематики в областта на технологиите, логиката на психиката и историята. Читателите на имат опция да схванат повече за известни (и не толкова) конспирации, да видят развенчани някои от най-разпространените легенди, да научат повече за историята, обичаите и забележителностите в България. А могат и да се потопят в рубриката Ивайло Цветков „ Фрагменти “.

За Vesti.bg

Vesti.bg е един от най-големите и известни новинарски уеб сайтове в България. Той предлага на потребителите настояща информация от България и света, видеоклипове, галерии, вести за технологии и известни персони. Vesti.bg дава уравновесено наличие, следвайки последните трендове в потреблението на цифрови вести и възходящото значение на обществените медии.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг Груп, която доближава до 86.46% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. януари 2022г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NOVA PLAY – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР