Един от най-популярните влогъри у нас Денислав Димчев прави премиера

...
Един от най-популярните влогъри у нас Денислав Димчев прави премиера
Коментари Харесай

Денислав Димчев с премиерна прожекция на последния епизод на Клетвата

Един от най-популярните влогъри у нас Денислав Димчев прави премиера на последния епизод на „ Клетвата “ под формата на късометражен филм (трите епизода слети в едно).

Премиерата ще се състои в Дом на киното (https://domnakinoto.com/ ) на 10.11.2023 год. от 18:00 ч.

" Клетвата " е първият български хорър филм, който се популяризира онлайн. Организацията по кино лентата е лишила дълго време на екипа и е най-мащабният план, по който Денислав Димчев е работил.

Отзивите за сериала са напълно положителни. За два дни първият епизод е надхвърлил 2000 проявления в социалнитемрежи.

Историята споделя за хижа " Победа ", чиято мрачна история примамва новите си жертви. На пръв взор изоставената хижа се оказва населявана от призрака напокойната щерка на хижаря, която била изоставена от годеника си в деня на сватбата. Разяреният фантом търсиотмъщение от всеки, който дръзне да влезе в рамките на хижата. Въпреки трагичните смъртни случаи, група публицисти (Антон и Силвия) дружно с гледачката Соня са изпратени като проверяващи детективи, които търсят сензацията, която ще върне вестника им още веднъж на картата. Героите се срещат и с други запалянковци като известна инфлуенсърска двойка (Пиер и Виктория), както и кореспондент от малкия екран.

Освен типичните хорър детайли, филмът съдържа и редица комедийни обстановки, които като че ли целят да разобличат самите герои. " Клетвата " демонстрира и иронизира днешното държание на търсене на " сензацията ", на " славата " непременно. Въпреки легендите, изчезналите безследно хора, убийствата, които се случват по време на престоя на героите, никой не се отхвърля от това да реализира задачите си. Тези изкривени полезности са вплетени ловко в хорър сюжета, репрезентирайки другите области от сферата на медиите (журналисти, новинарски екипи, инфлуенсъри).

Историята обаче е надалеч от небивалица и е основана върху същинската история на серийна килърка от Съединени американски щати.

Екип:

Продуцент: Денислав Димчев

По концепция на: Денислав Димчев

Сценарист: Денислав Димчев, Яница

Михайлова

Режисьор: Денислав Димчев, Яница

Михайлова, Билян Жеков

DOP: Билян Жеков

Монтаж, тон, цветови корекции: Венелин

Стоянов

Актьорски състав:

Денислав Димчев - Антон

Яница Михайлова - Силвия

Миглена Трендафилова - Румяна

Ива Мандичева - Виктория

Даниел Иванов - Боби

Венета Цонева - Соня

София Воллосович - Ралица Хаджиева

(Булката убиец) Итън Стоилов - Пиер

Борислав Стаменов - Костадинов Славина

Думбалска - Моника Ивана Динева - Михаела
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР