Един от най-популярните ни ММА бойци Мариян Димитров (9-2) ще

...
Един от най-популярните ни ММА бойци Мариян Димитров (9-2) ще
Коментари Харесай

Мариян Димитров с нов опонент на Grand Fight Arena 3

Един от най-популярните ни ММА бойци Мариян Димитров (9-2) ще има нов противник за идното бойно шоу Grand Fight Arena 3.

Събитието ще се състои на 5 октомври (събота) в дискови запаметяващи устройства Стара Загора, като почитателите на бойните спортове у нас ще могат да се насладят на 8 здрави борби – три в жанр К-1, една муай тай борба, и 4 мма конфликта. Главната карта ще бъде подгрята и от две аматьорски ММА срещи.

Първоначално Димитров трябваше да се изправи против италианеца Клуадио Конти, само че боецът от Апенините няма да може да вземе присъединяване в дуела. Вместо това Мариян ще се бие със сръбския ММА първенец Милан Филипович (5-1). Срещата ще се организира по разпоредбите на ММА в кат. до 77 кг.
 Димитров, който ще се бие в родния си град, е сребърен медалист от международно състезание по бойно Самбо и първенец по битка. Той започва ММА кариерата си при експертите с две загуби, само че от 2014-та не е допускал проваляне, като сега се намира в серия от 9 следващи победи.

Преди няколко дни старозагорецът, който е претендент за общински консултант, персонално разгласи, че ще подари целия си хонорар от срещата за интервенцията по присаждане на стволови кафези на момче в потребност.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР