Един от най-популярните кулнари на България – шеф Манчев, който

...
Един от най-популярните кулнари на България – шеф Манчев, който
Коментари Харесай

Кошмар в кухнята: Шеф Манчев заряза жена си

Един от най-популярните кулнари на България – началник Манчев, който все още води лично предаване „ Кошмари в кухнята “, заряза жена си. Още по-фрапантното е, че началник готвачът чака бебе, само че не от своята брачна половинка, а от любовницата си. Това споделил чиновник от неговата верига заведения за хранене.

Известно е още, че възлюбената на началник Манчев е бременна в шестия месец с момче , а то ще бъде третото дете на кулинаря.

Заради секси хубавицата Иван Манчев е в развой на бракоразвод със брачната половинка си Марина, с която имат две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишният Христо. За новата възлюбена в живота на кулинаря се знае, че е от Берковица, само че живее във Варна. Именно в морската столица взискателният готвач се срещнал със секси мацката при една от безбройните командировки, свързани с тв изявите му като критик в „ Кошмари в кухнята “, пишат от блиц.

„ Шефът е толкоз влюбен в девойката, че предходната седмица, тъкмо преди Великден, брои над 200 000 лв. за два мерцедеса – единият е джип ML 63 AMG за младото си гадже, другият е лимузина S класа за себе си “, разкрива още негов чиновник.

Не е загадка, че специалистът в кухнята и майката на двете му децата са дружно от осемнадесет години. Двамата се срещат в Японския хотел в София, където Иван Манчев е основен готвач, а Марина работи в в администрацията. Любовта им пламва и след година се женят. Шеф Манчев постоянно е казвал, че толкоз дълъг брак се поддържа с доста взаимни отстъпки и от двете страни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР