Един от най-популярните гръцки изпълнители Триандафилос Хадзиниколау се качи за

...
Един от най-популярните гръцки изпълнители Триандафилос Хадзиниколау се качи за
Коментари Харесай

Стотици пяха „По, по, по” в Bushidо! Гръцкият изпълнител Триандафилос предизвика фурор

Един от най-популярните гръцки реализатори Триандафилос Хадзиниколау се качи за пръв път на пловдивска сцена. Домакин бе пoпулярният под тепетата клуб Bushido, в който се събраха почитатели от Пловдив и други градове, с цел да станат част от невероятния мегаконцерт на артиста, извършил най-големия шлагер за това лято - „ Se perno gia na sou po ” . Песента, по-позната у нас като „ По, по, по ”, за негативно време стана обичана на доста хора.
Прочетете още
На сцената на клуба Триандафилос бе съпроводен от неговия бенд, с който извършиха напълно онлайн най-популярните му песни, успявайки да пренесат магията на гръцката ария и атмосферата на бузуки вечерите в Пловдив. Участие в клуба взе и певицата Джена.

Малко преди да излезе на сцена, Триандафилос даде изявление за TrafficNews , в което описа някои любопитни неща за себе си, както и какви са бъдещите му проекти.

- За пръв път ли идвате в България? Как ви посрещнаха?

- Не съм за пръв път в България, само че за пръв път пристигам в Пловдив. Преди години бях канен да пея за гръцки студенти, след което два пъти съм идвал за участия. Това е четвъртото ми посещаване на страната и се веселя, че още веднъж ще се срещна с българска аудитория. Посрещнаха ме прелестно. Нямах огромна опция да прегледам града, само че това, което видях дотук доста ме впечатли. Вечерях в ресторант Djanam Steak House Plovdiv, а в този момент нямам самообладание да се срещна с почитателите ми в Bushido club. 

- От какъв брой време се занимавате с музика?

- От 25 години, като на 8 години започнах да изсвирвам на пиано. Освен, че обичам да пея, аз пиша музика и съм писал песни с изключение на за себе си и за доста полулярни гръцки реализатори.



- Песента по-позната у нас като „ По, по, по ” ли е най-големият ви шлагер?

- Всъщност не. Песента ми „ Spao ta rologia ”, която пуснах преди много години продължава да е шлагер както в Гърция, по този начин и тук. Може би сега „ Se perno gia na sou po ” е по-актуална и посредством нея ме разпознават повече.

Тук планът провокира възторг, и в Гърция ли провокира същия отзив?

- Да, там също доста се слуша. Прави усещане обаче, че при вас шлагерите идват някак със забавяне.

- Чували ли сте българския кавър на Азис и Галена и какво мислите за него?

- Чух го още в деня, в който излезе. В същия ден се срещнах и с Галена и останах впечатлен както от песента, по този начин и от нея. Страхотен реализатор със ужасно лъчение. Харесва ми позитивната и сила и дуетът с Азис -наистина се е получил доста добре. Не се познавам публично Азис, само че го одобрявам като реализатор.



- С кой български реализатор бихте създали дует?

- Не съм мислил, само че това не значи, че не бих го направил. Абсолютно отворен съм към такова предложение, само че за тази цел първо би трябвало да се появи песента.

- Какво следва в този момент, да чакаме ли нов шлагер или ще би трябвало да чакаме идващото лято?

- Целите ми са да издавам нови песни през няколко месеца, да върша хубава музика и да не преставам да веселя почитателите си. В момента работя над парче, на което аз съм композитор. Смятам, че ще стане доста забавно и нямам самообладание да го показва.

" Ще не преставам да веселя феновете си в България с все по-добри и запаметяващи се песни ", приключи гръцкият реализатор.

Оцелял в " Сървайвър "  

Триандафилос описа, че е взел участие в гръцкия формат на предаването „ Сървайвър ”, както и, че е бил номиниран 16 пъти от участниците. Също толкоз пъти е и спасяван от гръцката аудитория, която наподобява го обожава. Именно присъединяване му в „ Сървайвър ” го завръща към кариерата му, която е била в застой за няколко години. Преди години Триандафилос е бил огромна звезда в Гърция, като единствено на 20-годишна възраст, издава първия си независим албум, който продава повече от 48 000 копия и печели злато. Досега има 10 приключени албума, четири от които са платинени и златни.

Триандафилос е представляван в България от компанията Vada Productions. Фирмата от доста години води в България най-известните гръцки реализатори. Собственик е Евангелос Пападопулос, а представителката за България е Мая Георгиева

Василис Карас и Мая Георгиева

Певецът добави, че от доста години е другар със притежателя на компанията, а след издаването на хита „ По, по, по ” са решили да го показват на българския пазар, избирайки и Пловдив.

Триандафилос в Bushido club:

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР