Един от най-популярните безплатни сайтове в света - Pornhub, който

...
Един от най-популярните безплатни сайтове в света - Pornhub, който
Коментари Харесай

Вижте защо жените толкова много обичат да гледат порно

Един от най-популярните безвъзмездни уеб сайтове в света - Pornhub, който се посещава от 156 милиона души всеки месец, неотдавна разкри, че дамите съставляват една четвърт от световната му публика.
Жените обичат да гледат порно по доста от същите аргументи, заради които мъжете. Намират го за полово вълнуващо и го употребяват като средство, което им оказва помощ да фантазират по време на мастурбацията.

Какъв тип порно харесват дамите?
Жените са склонни да гледат разнообразни типове порно от желаните от мъжете жанрове. Голяма част от порнографията към момента се прави за мъжка публика, само че това също се трансформира, като се изисква повече по-качествено порно, както и повече сюжети, задвижвани от дами.
Аманда де Каденет, редактор на Marie Claire, направи изследване за актуалните връзки сред дамите и порнографията. Според него 31% от дамите декларират, че гледат порно всяка седмица, а 10% споделят, че гледат порно всекидневно. Резултатите от изследването за видовете порно, които дамите харесват най-вече:

Хетеросексуално порно: 63%
Лесбийско порно: 44%
Разнообразие от типове порно: 31%
Хард-порно порно: 28%
софт-порно или арти порно: 26%
Гей порно: 13%
Друг тип: 13%

Друга област, в която дамите са по-склонни да купуват видеоклипове, когато са във връзка, е категорията за полово обучение, която се завръща, продуцирана от Александърския институт, и разнообразни канали в YouTube.

Как обичат дамите да гледат порно - сами или с сътрудник?
Те гледат по-малко порно с сътрудник, в сравнение с сами, като 66% настояват, че в никакъв случай не гледат с обичания си. 31% споделят, че гледат с сътрудник понякога и единствено 3% споделят, че в никакъв случай не гледат дружно. Широката досегаемост на порнография в интернет промени метода, по който доста дами гледат на секса. В прочут смисъл това е позитивно, защото разрешава на дамите да следят половата обстановка, която считат, че биха желали да опитат и изследват в допълнение. Възможно е обаче да има негативни последствия, когато дамите виждат полови практики, в които не желаят да вземат участие, и се усещат като че ли нещо не е наред с тях, тъй като не желаят да опитат техники като надълбоко гърло, завързване и пърпорене, анален секс или колективен секс.
Друг е въпросът, че дамите може да желаят да гледат порно, което се вписва в личните им мечти, а не тези, които са постоянно срещани измежду мъжете.
Жените обичат да гледат порно, което може да се впише в техните мечти, а не в мъжките мечти, както може да се види с голямото количество секс играчки, които са налични и направени особено за дами.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР