Един от най-популярните български ММА и кикбокс бойци Деян Топалски

...
Един от най-популярните български ММА и кикбокс бойци Деян Топалски
Коментари Харесай

Деян Топалски: Трябваше да оцелея |

Един от най-популярните български ММА и кикбокс бойци Деян Топалски разкри за тежките мигове в неговата кариера, когато не е имал опция да замине за чужбина.

Плевенчанинът окачи ръкавиците през предходната година, само че ще остане в историята с борбите против актуалните UFC звезди Муслим Салихов и Джак Хермансон.

„ Нямах смелостта да зарежа всичко останало. Никога не съм бил единствено войник. През цялата кариера съм работил паралелно – показа Деян Топалски в изявление за youtube канала „ Спортната джунгла “. - Не е имало кой да ме устоя.

Не съм имал богати спонсори. Къде съзнателно, къде поради нелепостта ми да се обвържа с някой, не е имало кой да ме подсигури и да се отдам напълно на тренировките. През цялото време мислех за съществуването ми. Не желая да се извинявам с това. Проблемът е бил напълно в мен. Трябваше да оцелея. “

Защо враждите с Дани Илиев и Бранко Бабачев провокираха толкоз огромен интерес, какво се случи след присъединяване във ВИП Брадър и каква беше повода да приключи кариерата, вижте в цялото изявление с Деян Топалски:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР