Един от най-ползваните играчи на Левски от Делио Роси -

...
Един от най-ползваните играчи на Левски от Делио Роси -
Коментари Харесай

Делио Роси забива титуляр в Левски на пейката

Един от най-ползваните играчи на Левски от Делио Роси - Антонио Вутов ще седне на пейката за неопределен срок, написа " Меридиан мач ". Италианският експерт е останал извънредно удовлетворен от представянето на Станислав Костов и Габриел Обертан при успеха с 4:1 над Септември.

Те започнаха като тандем в офанзива и се регистрираха с по два гола за гръмкия триумф. Роси на този стадий няма желание да прави промени в нахлуване, което значи, че за Вутов няма да има място измежду титулярите. Юношата на " сините " стартира в стартовата единадесеторка в първия пролетен кръг на Първа лига против Ботев (Пловдив), само че пропусна мача против отбора на Николай Митов поради наказване.

 Снимка 332847
Източник:

Положението на Вутов ще стане още по-тежко, откакто Ривалдиньо бъде подготвен за игра. Счита се, че бразилецът ще бъде избор номер 1 пред Роси за върха на офанзивата.

Трайното изваждане от състава на Антонио евентуално ще откаже управлението на Левски да го откупи през лятото. Както е известно, той е чартърен на " Герена " от Удинезе, а шефовете на столичани към момента не са взели извънредно решение дали да го задържат и след края на сезона.

 Антонио Вутов: Изобщо не ни се получи играта против Ботев
Антонио Вутов: Искам да има повече българи в тима

" Не ни се получи играта против Ботев "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР