Един от най-опитните играчи на Интер - Хенрих Мхитаярн, заяви,

...
Един от най-опитните играчи на Интер - Хенрих Мхитаярн, заяви,
Коментари Харесай

Мхитарян: Искам да спечеля Шампионската лига, а такава възможност не идва всеки ден

Един от най-опитните играчи на Интер - Хенрих Мхитаярн, съобщи, че ще бъде в цялостна подготвеност за финала в Шампионската лига против Манчестър Сити. Полузащитникът претърпя пострадване по време на реванша от “турнира на богатите ” против градския противник Милан, само че той счита, че ще бъде в кондиция за огромния мач против “гражданите ”.

“Чувствам се добре и ще направя всичко допустимо, с цел да играя в този мач. Все още има време и считам, че ще мога да оказа помощ на тима във финала. Искам да печеля Шампионската лига, а такава опция не идва всеки ден. Все отново съм покрай края на кариерата си, само че ще направя всичко допустимо, с цел да играя колкото се може повече ”, сподели Мхитарян.

34-годишният арменец показа още и мнението си за идния противник на Интер, Той счита, че “нерадзурите ” ще срещнат един мощен противник, само че въпреки всичко тимът от Милано също има своите шансове.

“Манчестър Сити има най-хубавата аварийна селекция в цяла Европа. Те имат и мощна халфова линия, само че и нашата е също доста мощна. Ние можем да покажем, че сме доста положителни, когато топката е наше владеене и, че знаем по какъв начин да нападаме ”, добави Мхитарян.

Финалният конфликт в Шампионската лига сред Интер и Манчестър Сити е на 10 юни (събота) в Истанбул и стартира от 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР