Един от най-опитните и важни играчи на Айнтрахт (Франкфурт) ще

...
Един от най-опитните и важни играчи на Айнтрахт (Франкфурт) ще
Коментари Харесай

Айнтрахт завършва сезона без основен играч

Един от най-опитните и значими играчи на Айнтрахт (Франкфурт) ще пропусне оставащите три мача от сезона в Бундеслигата. Японският халф Макото Хасебе, който напоследък е употребен от Нико Ковач като централен бранител, получи дълго наказване за аления си картон против Херта (Берлин).

Опитният състезател бе непосредствено изпъден в 79-ата минута, откакто удари в лицето Дейви Зелке. По-рано през срещата сред двамата още веднъж имаше прикосновение, след което Херта получи дузпа. Хасебе бе осъден за четири мача от спортния арбитражен съд на локалната федерация, а в последна сметка глобата му бе понижена на три дуела.

.@MakotoHasebe17 suspended for rest of Bundesliga campaign https://t.co/yNtaM1ADvZ / #SGE pic.twitter.com/Wqk3u2c1D1
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) April 24, 2018
Това е първи червен картон в кариерата на 34-годишният футболист. Хасебе ще бъде разполагаем на Айнтрахт за финалния мач в шампионата за Купата на Германия против Байерн (Мюнхен).

В събота " орлите " гостуват точно на баварския отбор, само че в среща от Бундеслигата. Именно тогава японецът ще изтърпи първия мач от наказването си.

Ветеранът играе за Айнтрахт от 2014 година насам, а преди този момент бе футболист на Волфсбург и Нюрнберг, както и на Урава Ред Даймъндс в родната си страна. Бундеслига 31 кръг, събота 21 април  Айнтрахт (Франкфурт) 0:3краен резулат  Херта (Берлин)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР