Един от най-опитните и класни играчи на Полша - Бартош

...
Един от най-опитните и класни играчи на Полша - Бартош
Коментари Харесай

Шок за Полша! Бартош Курек пропуска олимпийската квалификация

Един от най-опитните и класни играчи на Полша - Бартош Курек, който бе определен за MVP на международното състезание през 2018 година , няма да може да играе за националния тим в идното домакинство на олимпийската подготовка през август, както и на европейското състезание през идващия месец. Новината бе оповестена публично от президента на полската федерация Яцек Каспжик.

„ Това е една доста неприятна вест за нас, само че Бартек няма да може да помогне на тима ни нито в олимпийската подготовка през август, нито в Европейското състезание 2019. Все още не е известно дали той ще може въобще да играе през този сезон ”, съобщи Яцек Каспжик.
Причина за отсъствието на Бартош Курек дълготрайно възобновяване след интервенция на лумбалната част на гръбнака, която той претъпя през април.

Олимпийската подготовка в Полша ще се организира в Гданск от 9 до 11 август. Съперници на сегашните международни първенци са тимовете на Франция, Словения и Тунис. Първенецът взима квота за Игрите в Токио 2020, вторият от класирането получава втори късмет на подготовка при започване на идната година.
По същото време България е хазаин на олимпийска подготовка във Варна. Съперници на „ лъвовете “ са Египет, Пуерто Рико и Бразилия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР