Един от най-опитните футболисти в състава на Арда Милен Желев

...
Един от най-опитните футболисти в състава на Арда Милен Желев
Коментари Харесай

Един от основните футболисти на Арда е със счупен нос, пропуска мача с Ботев

Един от най-опитните футболисти в състава на Арда Милен Желев е потърпевш след конфликт със съотборник по време на тренировката в сряда, оповестява " Мач Телеграф ". Крайният бранител е със строшен нос и се е наложила интервенция.
 Шеф на Арда с писмо - доброжелатели намислили нещо, само че нямало да съумеят Шеф на Арда с писмо - доброжелатели намислили нещо, само че нямало да съумеят
Желев сигурно ще пропусне утрешния мач на отбора от Кърджали против Ботев (Враца). Футболистът ще отсъства от терените най-малко две седмици, след което евентуално ще може да стартира тренировки с защитна маска.

" Небесносините " ще търсят втори следващ триумф в шампионата, откакто съумяха да си тръгнат с три точки след дуела с Хебър в Пазарджик. Арда ще води до последно борба за седмото място и вероятно присъединяване в бараж за евроквота. В момента тимът на Александър Тунчев изостава на три точки от Славия и на четири от шестия Локомотив Пловдив. Съставът има и преимущество от два пункта пред деветия Локомотив София.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР