Един от най-опитните футболисти на Спартак - Алекксандър Цветков, смята,

...
Един от най-опитните футболисти на Спартак - Алекксандър Цветков, смята,
Коментари Харесай

Александър Цветков: Спартак има отбор за елита

Един от най-опитните футболисти на Спартак - Алекксандър Цветков, счита, че са отстранили Локомотив (София) за Купата на България с тактическа дисциплинираност и отборна игра.

„ Приехме резултата в Плевен обикновено, тъй като след толкоз следващи победи, все в миналото идва и загуба. Нямаше напрежение при нас, имаше убеденост да покажем пред столичната аудитория, че този Спартак разполага с тим за елита и се веселя, че го направихме “, съобщи Сашо.

„ Още в средата на първото полувреме против Локо на „ Надежда “, споделих на моите съотборници в отбрана и нашия вратар, че ще има дузпи и ние ще спечелим. Бях оптимист, защото имаме футболисти, които знаят по какъв начин да вкарват дузпи, а и добър вратар, който да ги избавя “, добави той.

„ При дузпите треньорът дефинира изпълнителите, само че сподели сами да се разберем кой коя дузпа да извърши. Аз бих първата и бях убеден, че ще отбележа, нищо че дълго не бяха извършва единайсетметров удар. За последно бях бил дузпа за Черно море против Литекс също в мач за Купата “, сподели още Цветков.

„ За четвъртфинала нямам желание против кого да играем, нито къде да бъде мача. В тази фаза са останали мощни тимове и не може да си избираш противник. Ще изготвим тактичност, ще си вземем поучения от предни срещи и ще се постараем да изиграем на високо равнище и този дуел, както го направихме против Крумовград и Локо София “, добави цетралният бранител.

„ Сега към този момент още веднъж сме на вълна Втора лига и най-близката ни цел е да спечелим оставащите си три дуела до края на тази година с ЦСКА 1948, Своге и Янтра. Иначе през пролетта борбата за първите две места ще се води сред нас, Септември, Монтана и вероятно Добруджа. Но това нищо не трансформира, защото Спартак е желал единствено едно от първия кръг - да се завърне при майсторите като първи в класирането, и имам вяра, че имаме положителни играчи и добър тим, с цел да го реализираме “,  приключи Александър Цветков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР