Един от най-опитните български играчи в Counter-Strike Николай niki1 Панталеев

...
Един от най-опитните български играчи в Counter-Strike Николай niki1 Панталеев
Коментари Харесай

Поредното голямо име в Counter-Strike със силни думи пред Sportal.bg

Един от най-опитните български играчи в Counter-Strike Николай " niki1 " Панталеев даде особено изявление за Sportal.bg . Геймърът приказва за измененията във Fate Esports. Отборът записа страхотни резултати в последните дни, които накараха доста от експертите да извърнат съществено внимание на отбора.

- Здравей, ти си част от Fate Esports. Разкажи ни нещо за организацията, както и за тима, в който сте единствено български играчи?
- Здравейте, Fate e организация от Йордания, с която работим сполучливо до този миг. Мога да кажа единствено хубави неща по отношение на работата с тях, както и отношението им към тима. Надявам се обаче скоро да има българска организация, тъй като повече родни играчи се състезават за задгранични клубове. Лично аз съм част от този план към този момент 6 месеца. Тук срещнах надарени и стимулирани играчи. Мисля, че се разбираме добре.

- Случиха се няколко промени в отбора, водачът ви Веселин " doublemagic " Ангелов не игра в последните мачове. Каква беше повода?
- Преди няколко дни се наложи да има смяна в тима и взехме мъчно решение за всички, тъй като когато работим толкоз дълго време в екип, всяко такова деяние е мъчително и за двете страни. Причината главно бе в връзките сред хората, а това е отборна игра и би трябвало да има екипен дух и предпочитание. Истината е, че това бе групово решение, което бе мъчно за всички.

- Вече ти си капитан на този тим. Какво съумя да промениш за толкоз малко време?
- Не съм водил тим от много време, повече от година. Естествено е, че това ми е в кръвта и ще дам всичко от себе си, с цел да предам това, което знам на играчите и да изведа тима напред. Трудно е да се приказва за смяна за единствено три дни, само че направихме добър старт с победи в огромния BLAST шампионат и на ESEA против класни тимове.

- Какви са задачите пред теб и тима?
- Първата ми цел е да се задържим като екип и тим, тъй като както в спорта, по този начин и в електронните спортове идва миг, в който се сблъскваме с компликации. Другото към този момент си зависи от нас. Ще дадем всичко от себе си в мачовете, с цел да стигнем оптимално надалеч във всички шампионат.

- Кой е най-хубавият ти спомен до този миг в кариерата?
- Най-хубавото ми чувство бе, когато се класирахме за Мinor в Букурещ с тима на Windigo. Беше най-близката стъпка до огромната сцена и беше необикновено прекарване.

- Бил си в доста тимове, играл си с доста съществени състезатели, само че кой е най-хубавият геймър, с който си работил?
- Най-добрият състезател е Цветелин " CeRq " Димитров. Той доста бързо се учеше и от надалеч си личеше, че това момче има огромно бъдеще. Наистина ми липсва ingame, тъй като той е момче, което правеше и невъзможното - допустимо. Момче, което и без да си приказваме, се разбирахме доста. Пожелавам му триумфи и единствено нагоре. Искам да го видя №1, тъй като го заслужава. Трябва да прибавя, че в България има много гений и положителни играчи.
 Българската емблема в гейминга извънредно пред Sportal.bg: Виждам се в Топ 5 в света! - Нека обърнем внимание и на една доста значима тематика. Какво би трябвало да се случи, с цел да сме измежду огромните страни в електронните спортове?
- Най-важното нещо е работата и изключително верния метод на работа, а по-късно е времето, тъй като, с цел да получиш нещо устойчиво, би трябвало да отделиш време. На трето място е вярата и вярата. Отборът би трябвало да има вяра, че ще се получи, че ще стане. Трябва всеки да преследва задачите си. Трябва всеки от тима да е роден победител.

- Eдин финален въпрос, какво ще пожелаеш на всички почитатели на гейминга в България
- Пожeлавам им да следват задачите и фантазиите си. Ако имат предпочитание и го желаят, да се опитат да станат професионални играчи. Много българи съумяха да пробият измежду огромните в гейминга. Може идващото огромно име да си тъкмо ти!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР