Един от най-очакваните дуели в осмия сезон на Фермата по

...
Един от най-очакваните дуели в осмия сезон на Фермата по
Коментари Харесай

Ветеранът Гуспа напусна достойно Фермата

Един от най-очакваните дуели в осмия сезон на Фермата по бТВ приключи с погром на легендата Димитър Господинов, по-известен като Гуспа.

Ветеранът от първото издание на предаването не съумя да си извоюва реванш на Арената, за който копнееше от седем години. Организаторът на завършения измежду природата отпадна след тежък, само че спортсменски двубой от строителя и някогашен хандбалист Калин Евтимов. Гуспата от тим Стари герои умишлено уточни за противник един от най-силните представители на конкурентния отбор Нови очаквания.

" Искам да дам образец както на моите деца, по този начин и на всички останали, че би трябвало да избираме не лесния, а достойния път. И даже да изгубим, да си тръгнем с вдигната глава ", сподели участникът. Той мечтаеше да завоюва дуела, с цел да зарадва и стимулира сина си, който страда от детска церебрална парализа. Покрити с пръст и останали без мирис, съперниците влязоха във втората борба, която беше предизвикателство не за тялото, а за мозъка. Двамата обаче не демонстрираха солидни познания по тематиките от Алманаха.
 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР