Един от най-обожаваните мъже в света Брад Пит излиза с

...
Един от най-обожаваните мъже в света Брад Пит излиза с
Коментари Харесай

Ето коя е НОВАТА дама, завладяла сърцето на Брад Пит

Един от най-обожаваните мъже в света Брад Пит излиза с известна певица. Или най-малко това настояват таблоиди като Deux Moi и The Sun, позоваващи се на близки източници до сексапилния артист.

Оказва се, че един от най-желаните ергени в Холивуд към този момент не е свободен. И този път всичко е " много съществено ". Според източници, носителят на " Оскар " се среща скрито със съседката си - певицата Лике Ли.

Шведката, известна най-много с песните си " I Follow Rivers " и " No Rest for the Wicked ", живее в имение единствено на няколкостотин метра от имението на Пит в Лос Анджелис. Именно това събитие е и повода да се скрият сполучливо от радара на пресата и дебнещите на всички места папараци за дълго време.



" За Брад това е прелестно съвпадане – обичаната ти да живее толкоз близо, в прилежащата къща ", споделя източник пред The ​​Sun. Уточнява се, че звездите са дружно повече от половин година. В родната Швеция, тези клюки се носят от много време, само че в този момент те се потвърдиха и в Америка.

Още едно доказателство за съществуването на новата звездна двойка, бе, че двамата бяха засечени на романтична среща предходната седмица в италианския ресторант " Mother Wolf " в Холивуд.

Припомняме, че преди Лике Брад излизаше с очарователния немски модел Никол Потуралски.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР