Един от най-обичаните родни изпълнители - Любо Киров, ще представи

...
Един от най-обичаните родни изпълнители - Любо Киров, ще представи
Коментари Харесай

Любо Киров покорява Античния с глас и харизма

Един от най-обичаните родни реализатори - Любо Киров, ще показа новия си албум „ Както преди ” за първи път пред пловдивска аудитория.

Концертът ще е на Античния спектакъл на 14 юни от 21 часа. Именно от тази сцена ще стартира лятното турне на изпълнителя.  

Любо Киров има един от най-красивите гласове в актуалната българска музика. Звездата ще се качи на сцената с невероятните музиканти: Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2 бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).  

Текстописец на над 200 шлагера, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-хубава група, солов реализатор и музика, само че с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна аудитория той печели най-ценната премия - признанието и любовта на публиката.

Всичко това дава на Любо Киров статут на същински актьор, който с лекост, гений и харизма покорява всяка сцена и рисува новата галактика, укрепвайки вярата ни в любовта.

Билети за концерта могат да бъдат закупени на касата на " МаскАрт " в Дом на културата " Борис Христов " и в мрежата на EVENTIM.bg. Те са с цени 15, 20, 25 и 30 лева Деца до 4 години в това число влизат без билет, в случай че не заемат място.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР