Един от най-обичаните ни автори – писателят Иво Иванов, се

...
Един от най-обичаните ни автори – писателят Иво Иванов, се
Коментари Харесай

„По пътя с Иво Иванов”: Америка под прицел на… американците

Един от най-обичаните ни създатели – писателят Иво Иванов , се включва и в новия сезон на „ 120 минути”. Много от вас си спомнят първия му роман в поредицата „ По пътя” – извънредно прочувствен роман за дребната Грейс Макдонъл , едно от децата, починали в учебното заведение в Ню таун, простреляни от непълнолетен палач.

За страдание тази седмица стартира с вест за следващо безумство на въоръжен мъж в Съединени американски щати. Този пък в Тексас, жертвите са 26 и са на възраст от 5 до 72 години.

„ Хиляди са почтените жертви на всеобщи убийства, а обществото е придобило злокобен имунитет към тези убийства. Медиите носят също отговорност”, разяснява Иво Иванов.

По думите му администрация, която сега ръководи Съединени американски щати, няма желание да спре въоръжаването на редовите американци. Националната оръжейна организация има най-мощното лоби в Конгреса, няма спънка пред тях да купуват сенатори и конгресмени.

Продажбата на оръжия в Съединените щатите сега е стихийно дерегулирана, има рискова точка на пренасищане, сподели още писателят.

Той напомни, че в предизборната си акция актуалният президент Доналд Тръм даде обещание на Националната оръжейна организация, че оръжия ще продължат да се продават свободно.

Вижте повече във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР