Eдин от най-обичаните и успешни „сини“ вратари – Пламен Николов,

...
Eдин от най-обичаните и успешни „сини“ вратари – Пламен Николов,
Коментари Харесай

Пламен Николов ще зарадва децата на Левски

Eдин от най-обичаните и сполучливи „ сини “ вратари – Пламен Николов, ще участва на идната ни в неделя, 24.11, среща от взаимната акция на ПФК „ Левски “ и Тръст „ Синя България “ – „ Учи с „ Левски “.

" Трикратният първенец ще зарадва децата със фотоси и подписи и ще отдели време и внимание за всички присъстващи. Пинко, както е прочут измежду последователите стражът, играе за „ Левски “ шест сезона. Печели купата на България през 1993, 1994 и 1995 година и купата на страната през 1992 и 1994 година

В 4 поредни години (1992-1995) е обявяван за най-хубав вратар в шампионата и печели купата на вестник " Гол ". Участва на СП-1994 в Съединени американски щати, където става бронзов медалист. Притежава отличен инстикт и акробатични намеси.

Припомняме, че на срещата ни преди мача с Царско село ще си приказваме за левскарския дух, за тези мигове, които са карали всеки един от нас да чака с неспокойствие мач на обичания тим, за невероятните истории и мемоари от предишното и за това по какъв начин футболът може да сплотява. Наш посетител ще е Георги Бърдаров. Той е доцент доктор в СУ „ Св. Климент Охридски “, дълготраен сценарист на предаването „ Стани богат “, създател на „ 27 велики футболни истории “, потомствен левскар и наследник на Костадин Бърдаров – един от доброволците, взели участие в градежа на стадион „ Георги Аспарухов “.

С него децата ще се пренесат за следващ в неповторимите времена на мъжеството, духът и зараждането на непреходните левскарски полезности.

Срещата, както и до момента, ще бъде ориентирана към деца до 12 годишна възраст и ще протече в границите на до 45 мин., тъй че на гостите ни да им бъде занимателно, прелестно и удобно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Третото издание на „ Учи с „ Левски “ ще започва в неделя, 24.11, на „ Герена “. Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. „ Тодорини кукли “ 47) в 16 ч., където Лъвски и чиновници на клуба ще посрещнат всички искащи да участват на срещата деца и техните родители.

За идната ни среща издателство ФЮТ и домашните сладки на „ Cakey Bakey “ още веднъж ще зарадват всички присъстващи с куп изненади и дарове.

Елате на „ Герена “, с цел да учим и да се забавляваме дружно! Очакват ви доста изненади! ", приканиха сините посредством формалния уебсайт на клуба.
efbet Лига 16 кръг, неделя 10 ноември  Ботев (Пловдив) 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР