Eдин от най-обичаните гръцки изпълнители в България - Василис Карас

...
Eдин от най-обичаните гръцки изпълнители в България - Василис Карас
Коментари Харесай

Гръцката звезда Василис Карас с концерт във Варна на 17 септември

Eдин от най-обичаните гръцки реализатори в България - Василис Карас ще изнесе огромен концерт във Варна на 17 септември 2022 година Събитието ще посрещне хилядите му почитателите в Дворецa на културата и спорта в края на лятото, а началото ще бъде в 20:30 ч. Звездата дава обещание страхотни страсти и въодушевление за всички в залата, за една незабравима вечер с най-големите му шлагери.

Билетите за концерта на Василис Карас на 17 септември във Варна се пускат в продажба от през днешния ден в системата на Ticketportal.bg, касата на ДКС Варна,  книжарници Booktrading, Office1Superstore, бензиностанции OMV. Цената им е от 30 до 60 лева съгласно мястото в залата, а на терен ще бъдат ситуирани и ВИП маси.

Един от най-слушаните гръцки реализатори у нас, с присъщ, бездънен глас и неподправено театрално наличие се радва на любовта на цели три генерации почитатели. Изключително работлив през годините, съвсем всеки негов албум става златен и платинен. Той не престава да основава песни, а множеството от тях се трансформират в безкомпромисни шлагери. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в разнообразни краища на света - Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Пълнил е нееднократно зала “Арена Армеец ” в София, а при последния си концерт у нас показа, че доста обича да идва в България, където има доста другари.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР