Един от най-обичаните фритюрници на Ninja вече е по-евтин, отколкото

...
Един от най-обичаните фритюрници на Ninja вече е по-евтин, отколкото
Коментари Харесай

`Промяна на играта` Фритюрник Ninja сега дори по-евтин от цената на Черния петък със специален код

Един от най-обичаните фритюрници на Ninja към този момент е по-евтин, в сравнение с беше на Черния петък, с помощта на специфична отстъпка. Фритюрникът Ninja Foodi Max Dual Zone 9 5l, който нормално коства £249. 99, в този момент е единствено 179,99 английски лири, в случай че го купите непосредствено от Ninja.

Може да се вземе и малко по-евтино от Currys и Amazon, където е £179. MyLondon заяви през ноември на Черния петък, че Ninja Foodi Max се продава за £179,99.

Но сега Ninja предлага договорка за нови клиенти на имейл, при която получават 10 % отстъпка, когато се записват. Това ще направи общата цена даже по-ниска от цената на Черния петък - и тази оферта важи и за всички други артикули на техния уебсайт.

Така че, в случай че мислите да вземете Ninja, това може да бъде ужасно време да го извършите. Просто следвайте инструкциите на уеб страницата им. Foodi Max има две чекмеджета, тъй че можете да готвите две разнообразни ястия по едно и също време. Има шест метода за готвене: пържене на въздух, оптимално хрупк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР