Един от най-обичаните български поп изпълнители, издал през годините 18

...
Един от най-обичаните български поп изпълнители, издал през годините 18
Коментари Харесай

Георги Христов стартира турне с концерти във Варна тази вечер и в Шумен на 13 май

Един от най-обичаните български поп реализатори, издал през годините 18 албума с обичани на генерации българи песни, започва концертен тур " 40 ".
Сред шлагерите на са: " Черно и бяло ", " Нямам потребност от доста другари ", " Не съжалявайте ",  " Повтаряй ми, че ме обичаш ", " Нещо необикновено ", " Пожелавам ви шанс ", " Чудак ", " Бог се роди, Коледо ", " Безкрайна обич ", " Какъвто съм, подобен съм ", " Болка " и доста други.

" Две целувки " - това е името клубния вид на юбилейния концертен тур " 40 " на поп звездата, който започва с ранни клубни концерти на 12 май във Варна и 13 май в Шумен.

Гостите и жителите на Варна на 12 май от 20.00 часа в клуб първи ще видят специфичната стратегия, която изпълнителят е подбрал за авторския си клубен концерт.

На 13 май в най-големият клуб в Шумен от 20.00 часа е идващият клубен концерт на Георги Христов.

Билети за събитията във Варна и Шумен могат да бъдат закупени на място в деня на концертите след 17.00 часа, авансово на каса Фестивален комплекс и в мрежата на .

Следващите концерти от турнето на Георги Христов са на 11 юни в Силистра, 12 юни в Добрич, 13 юни в Търговище и 14 юни в Разград.

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР