Един от най-обичаните български изпълнители Орлин Павлов ще се качи

...
Един от най-обичаните български изпълнители Орлин Павлов ще се качи
Коментари Харесай

Орлин Павлов готви концерт в Зала 1 на НДК

Един от най-обичаните български реализатори Орлин Павлов ще се качи на сцената в Зала 1 на НДК за първия си огромен независим концерт “Още малко...”. Това ще се случи на 1 октомври 2018г. - Световен ден на музиката, от 20:00ч.
За всички почитатели и фенове, изпълнителят с най-пленителна усмивка ще показа за първи път онлайн новия си албум, по който работи сега и също ще носи името “Още малко...”.
Орлин разгласи събитието на връх рождения си ден /23 април/ с видео в обществените мрежи, на което благодари за отправените му пожеланията за празника и показа, че желае да отговори на цялата тази обич с този значим за него концерт в Зала 1 на НДК. Коментира още, че определената дата не е инцидентна – Световен ден на музиката, първи независим огромен концерт на тази сцена и първи независим албум. А по отношение на името на новия албум, споделя, че с него си пожелава: “Още малко... другари, обич, шанс, изкуство!” Във видеото се вижда и голяма торта във формата на билет, подарък от негови близки другари.
Сподели с товите другари
Концертът и албумът носят името на едноименното парче, изпълнявано от Орлин “Още малко”, което влезе в сърцата и домовете на хората с хитовия ефирен сериал на bTV “Скъпи наследници”. В него сполучливият артист e и в амплоато на артист и играе основна роля.
За да е цялостна страстта и прекарването на 1 октомври, Орлин Павлов към този момент приготвя безкомпромисно шоу дружно с едни от най-хубавите български музиканти - Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/, DJ Stephan Love. Планира да извърши и някои от емблематичните си шлагери.
Билетите за концерта на Орлин Павлов към този момент са в продажба в мрежата на Еventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/orlin-pavlov-oe-malko-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-491721/event.html
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР