Един от най-обичаните български изпълнители Миро става част от треньорския

...
Един от най-обичаните български изпълнители Миро става част от треньорския
Коментари Харесай

Миро се завръща като треньор в новия сезон на „Гласът на България“

Един от най-обичаните български реализатори Миро става част от треньорския състав в идния десети юбилеен сезон на „ Гласът на България “ по bTV. Той се завръща в музикалното шоу девет години, откакто през цялото време на лъчение на предаването в България, в продължение на три сезона, бе на треньорската позиция и изведе до победа Ивайло Донков, който стана „ Гласът на България “ в сезон 2.

„ Да съм още веднъж на “треньорския ” стол е предизвикателство! Вярвам в гения, имам вяра в дързостта на младостта и имам вяра в предаването на познания. Тази година ще бъде огромна. Вълнувам се да те срещна! “, споделя вълнението си Миро преди да стъпи още веднъж в обичаното музикално шоу.

„ Знам какво диря и нямам самообладание да го открия “, сподели певицата

Новината за ролята, в която МИРО ще блесне тази есен по bTV, идва след поредност вести, които изпълнителят разгласи в последните седмици. В края на април той събра всичките си шлагери във превъзходен албум, озаглавен „ 46 “, и го показа пред почитатели и другари в изцяло разпродадена, дни преди събитието, зала. Всяка от песните в албума носи собствен личен отпечатък в историята на българската музика за последните десетилетия.

Освен албум и годишнина, един от най-емоционалните гласове на България разгласи и национално турне със заглавие “Best of ”. То ще събере огромните му шлагери, а концертите ще зарадват почитателите в Созопол на 11 август, в Бургас на 2 септември, в Стара Загора на 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември и София на 11 октомври.

Днес екипът е в Пловдив, а на 5 април елате на кастинг във Варна

Тази есен по bTV следва специфичният юбилеен сезон на “Гласът на България ” - с още повече изненади, страсти и обрати във всеки един от стадиите на шоуто.  Конкуренцията сред треньорите ще е оспорвана, а от екипа на предаването издават, че на сцената ще стъпят нечувани гласове, които бързо ще се трансфорат в обичани на феновете. Победителят в музикалното риалити ще грабне премията от 50 000 лева и купата „ глас на България “, а кой ще бъде той ще решат феновете на bTV.

До момента, с изключение на Миро, треньорско кресло в новия сезон ще заеме и поп дивата Мария Илиева, а кои ще са останалите треньори ще стане ясно напълно скоро.

На уеб страницата на предаването (glasat.btv.bg) можете да следите за настояща информация и всевъзможни вести за идния сезон.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР