Един от най-нежните празници бързо заема място в мислите ни

...
Един от най-нежните празници бързо заема място в мислите ни
Коментари Харесай

Хубав филм LG домашно кино-формула за страхотен Свети Валентин

Един от най-нежните празници бързо заема място в мислите ни и влюбените стартират да търсят изненади, дарове, интензивности, с които да зарадват половинката си на Свети Валентин. Изискани вечери, червени рози и кутии бутикови бонбони са обичайните дарове в този ден, само че един от най-хубавите способи да прекарате Свети Валентин си остава сантиментална вечер в уюта на личния дом. Вкусното ядене е наложително – за някои ще е по-специално меню, а други двойки ще се забавляват повече с пица или бургери, гледайки нещо развеселяващо.

Подходящият филм обаче е детайл, който може да добави вечерта с въодушевление, романтика, а за какво не е и смях? А с цел да бъде чувството оптимално покрай това в киното, можете да превърнете елементарно хола си в домакински салон благодарение на първокласните LG OLED тв приемници и системи за домашно кино. Защото качествената картина и реален тон са основни условия, с цел да може филмът да ви придвижи през всички страсти, които режисьорите му са планували. В духа на идващия празник, LG приготвиха къса ранглиста на обичани и не толкоз типични за Свети Валентин филми от портфолиото на своя стриминг сътрудник HBO Max1, които обаче съвършено ще добавят сантименталната вечеря вкъщи, само че и освен – сигурни сме, че с прекрасен филм, чаша вино и особено внимание, ще извършите всеки ден празник.

„ Изгубеният град “ ( The Lost City )

Започваме с един филм, който не е нито типичния сантиментален филм, нито типичния авантюристичен екшън. Но определно има доста смях и доста непоказен романтизъм. Във кино лентата се споделя за перипетиите на известна авторка на сантиментални авантюристичен романи (Сандра Бълок в ролята на Лорета Сейдж) и нейния модел за корицата на поредицата й (Чанинг Тейтъм в ролята на Алън), когато искрено чудноват милиардер (Даниел Радклиф в ролята на Феърфакс) взема решение да я отвлече, вярвайки, че тя е ключът към откриването на антично богатство. На пръв прочит нищо изненадващо в сюжета на кино лентата. Но това, което го разграничава от другите в тази категория е това, че нито се взима прекомерно насериозно, нито се пробва да бъде като тях. Сюжетът е изпълнен със скечове, неуместни обстановки и лека подигравка и сме сигурни, че ще извърши вечерта с доста въодушевление и смях.

„ Помен по еврейски “ ( Shiva Baby )

Това определно може да се назова инди-филм с фокус върху черния хумур. Той е дебютният филм на Ема Силегман, който се концентрира върху живота на Даниел (изиграна от Рейчъл Сенот), проучен през призмата на неуместни въпроси, неприятни решения и един еврейски помен. Критиците съвсем единомислещо го дефинират за безобразно комичен, занимателно несръчен, неуместен и паметен. Филмът е малко нахален, само че безспорно е впечатляващ със способността си да накара фена да се сложи в обувките на основната героиня и неуместните обстановки, пред които е изправена – съчувствайки й, съдейки я и даже изпитвайки вторично стеснение от протичащото се на екрана. Определено филм за феновете на по-различното и новаторско кино.

„ Лакрицова пица “ ( Licorice Pizza )

Номинираният за три Оскара „ Лакрицова пица “ наблюдава историята на двама младежи, които порастват дружно, и се концентрира върху това, какъв брой определящо за същността ни може да е първото влюбване. Най-романтичнит от селекцията, този филм е любовната история на 15-годишно момче, което се влюбва в 25-годишна жена и перипетиите, през които тази сложна връзка минава. Докато и двамата се пробват по едно и също време да оправдаят и не помнят възприятията си един към различен, филмът придвижва фена в епохата на 70-те години, която Пол Томас Андерсон обрисува с лекост, тъй че атмосферата й да завладее преживяването изцяло. Филмът сполучливо редува неуместен хумур с нежна романтика, държейки фена в непрестанно незнание за посоката, в която ще се развие – чак до самия край. А, когато свърши ще имате потребност от няколко минути, в които да го осмислите и осъзнаете, излизайки от нежното му проклинание.

Независимо кой от трите стила филми изберете, подсигуряваме, че вечерта ще е изпълнена с доста страсти и усеща изключително когато за зрителското преживяване се грижат революционните технологии на LG за развлечение вкъщи. Последните им модели OLED тв приемници са най-модерните до момента, като дават обещание по-голяма бляскавост и акуратност на цветовете, както и впечатляваща непорочност на детайла, с помощта на прецизната работа на LG OLED evo технологията и новия процесор α9 AI Processor Gen6. С извънредно качество на картината и усъвършенствана webOS платформа с уголемен набор от интелигентни функционалности и услуги, моделите OLED тв приемници на компанията усъвършенстват зрителското преживяване по този начин, както единствено LG OLED може.

Това значи, че преживяването вкъщи в действителност ще се приближи оптимално до преживяването в кино, като потребителите на LG могат да се насладят на реалистични цветове и впечатляващ тон – по този начин, както режисьорите са планували филмът да бъде изживян. Нека не забравяме и функционалността FILMMAKER MODE, посредством която потребителят може да върне режисьорките настройки на кино лентата. 4К и 8К тв приемниците на LG след 2020 година, в това число LG OLED, съдържат значимия режим в набора си от функционалности, а комбинацията на режима за гледане дружно с по-богатите, чисти и наситени цветове и зашеметяващото качество на картината, които тв приемниците на LG дават, потребителите могат да се приготвят да разширят хоризонтите си с най-съвременното зрителско преживяване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР