Един от най-мразените от ФК Ботев и привържениците му рефер

...
Един от най-мразените от ФК Ботев и привържениците му рефер
Коментари Харесай

Душманин на Ботев яде жесток бой във Видин

Един от най-мразените от ФК Ботев и последователите му рефер си изпати грубо на мач във Видин. Станислав Ставров, който бе изхвърлен от професионалния футбол, откакто безочливо добута Славия до финала за Купата на България в реванша против канарчетата, бе обичай свирепо от футболисти на ФК Дреновец. Това се е случило на мача против Бдин в крайдунавския град.

В последните секунди на дуела, при 2:1 за домакините, резервата Любомир Веселов вкара за 2:2, само че попадението не трябва зачетено и всички футболисти на Дреновец хукнаха към страничния рефер. От блъсканица се възползва Денис Георгиев, който пое топката и насочвайки се към вратата на Весков вкара за 3:1.

Веднага след последния съдийски сигнал футболистите на Дреновец се нахвърлиха върху Станислав Ставров. Той отнесе удари, само че своя страна също отвърна, удряйки влезлият като запаса Георги Илиев и Християн Илиев. Полицаите мигновено влязоха на терена, като един от тях падна на тревата. След преустановяване на грозните подиуми органите на реда оставиха тимовете да изоставен стадиона едвам към 21:15 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР