Един от най-модерните медицински центрове за физиотерапия и рехабилитация в

...
Един от най-модерните медицински центрове за физиотерапия и рехабилитация в
Коментари Харесай

Нов високотехнологичен медицински център отвори врати в Плов...

Един от най-модерните медицински центрове за физиотерапия и рехабилитация в Пловдив отвори порти в събота. Новият разумно се намира в едноименния квартал, а екип от най-хубавите експерти събрани под вещото управление на потвърдилия се в областта на физиотерапията доктор Джурджев ще работи от понеделник до петък с високотехнологична инсталация на компания Zimmer Medizinsysteme – Германия.

Центърът е напълно планиран за потребностите на физиотерапията и разполага с комфортен личен паркинг и достъп за трудноподвижни хора.



Какво ще откриете в Медицински център „ Прослав “?

На първо място отношение и чудесно квалифициран екип.

Независимо дали сте претърпели неотдавна интервенция и имате потребност от възстановителни процедури, тъй като навременната дейна и пасивна рехабилитация са извънредно значими, или имате проблеми с опорно-двигателния уред, потребност от справяне с болката, усилване на имунната система – тук ще намерите всичко на едно място. 

Центърът предлага и профилирано лекуване за спортисти съобразено с най-новите трендове и технологии в Европа и света.

Мотото на е „ Профилактика на здравето “. Съвременният застоял метод на живот води до редица болести, които с течение на годините стават хронични. С дейна профилактика на здравето може да подобрите освен общото си функционално положение, само че и да засилите своя имунитет. Невидимите врагове – стоенето дълги часове пред компютъра, неправилната стойка, шофирането оказват своя неподходящ резултат върху общата функционалност на човек. А екипът от лекари, рехабилитатори и терапевти, са си сложили за цел да понижат нездравословното им влияние, с цел да се чувствате още веднъж във форма.



“ предлага профилактика и рехабилитация на болести на опорно-двигателния уред като:
    • ревматоиден артрит; възпалителни полиартропатии;
    • коксартроза; гонартроза, периартрит, епикондилит;
    • вертеброгенни заболявания-анкилозиращ спондилит, спондилоза и възпалителни спондилопатии, увреждане на междупрешленни дискове във всички отдели на гръбначния дирек, следоперативни състояния;
    • положение след алопластика на стави,
    • полиартроза;
    • кристалоидни артропатии и други характерни артропатии – подагрозни, псориатични и други;
    • контрактури на стави;
    • вродени аномалии и деформации на костно-мускулната система;



ще се погрижат за вашето възобновяване и характерни потребности посредством разнообразни лечебни способи:
Електротерапия -  управление на болката, мускулна терапия, мускулна рехабилитация, възстановяване на кръвообращението и други, Ултразвукова терапия - ултразвуците отпускат мускулите и вършат тъканите, съдържащи колаген, по-еластични (белези, апоневрози, сухожилия, връзки и ставни капсули). Лечение с лазер Текар терапия - високочестотна електротерапия (диатермия) основава дълбока топлота, която се развива в тъканта, предизвиква локално увеличение на циркулацията и разширение на кръвоносните съдове. Чрез въздействието на топлината тонусът в мускулите се намалява, което има позитивен резултат върху обезболяването на пациента. Магнитотерапия - магнитното поле подтиква нервните кафези, мускулите и кръвоносните съдове, усъвършенства функционалността на клетката. Ударно-вълнова терапия - радиална ударно-вълнова терапия с балистични, високоенергийни импулси. За лекуване на биологични тъкани и структури при разнообразни патологии и медицински положения. Криотерапия - Криотерапията е лечението със леден въздух и е подобаваща както за малко, бързо и интензивно изстудяване на кожата, по този начин и за по-продължителни интервали на умерено изстудяване за намаление на температурата до лечебно значими равнища даже в по-дълбоките пластове на тъканите. Кинезитерапия - дефинират кинезитерапията лекуване посредством придвижване, само че тя е доста повече. В нея се ползват методологически вярно и целеустремено физически извършения и други средства, с цел да се усъвършенства общото здравословно положение на пациента.
Вашето здраве и добра обща функционалност на организма е приоритет. ангажимент е да получите най-хубавата здравна грижа. Доверете ни се!

Ще ни намерите на адрес: гр. Пловдив, ул. „ Просвета “ №1Г
Контакти :,
E-mail:

Website:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР