Един от най-младите служители на президента Доналд Тръмп ще поеме

...
Един от най-младите служители на президента Доналд Тръмп ще поеме
Коментари Харесай

Тръмп издигна млада и красива брюнетка на много висок пост в Белия дом

Един от най-младите чиновници на президента Доналд Тръмп ще поеме поста на шеф по връзките на Белия дом. 28-годишната Хоуп Хикс, която работи като прессекретар на Тръмп по време на предизборната му акция, ще поеме позицията от скандалния Антъни Скарамучи, до момента в който не бъде открит претендент за непрекъснато. Това потвърдиха от Белия дом в сряда, написа в. " Дейли Мейл ". Въпреки, че Хикс ще заема позицията единствено краткотрайно, тя към този момент влезе в историята като най-младия шеф по връзките на Белия дом. Позицията бе основана с разпореждане на президента Никсън през 1969 година.

Предшественика на Хикс, Скарамучи, бе уволнен единствено 10 дни след назначението си на поста поради обидни мнения по адрес на няколко чиновници на администрацията в изявление за New Yorker.

Въпреки нежната си възраст, Хикс има дълготраен стаж в съществени компании.

Две години след дипломирането си от колежа, Хикс работи за нюйоркската пиар компания Hiltzik Strategies, която е работила по стилната линия на Иванка Тръмп.

Иванка бе толкоз удовлетворена от нейната работа в компанията, че самата тя ѝ предложи работа в Организацията на Тръмп през 2014 година.
Само пет месеца по-късно, Тръмп моли Хикс, която е единствено на 26 години, да поеме поста профсекретар на идната предизборна акция. По сходство на своя нов началник, тя в никакъв случай не е работила и ден в политиката.

Когато акцията на Тръмп стана по-сериозна бе наета по-голяма пиар компания, Хикс обаче остана до него от самото начало и в този момент е един от най-старите му помощници.

Търпението и лоялността в последна сметка дават своите плодове. Когато Тръмп става президент, той основава специало за Хикс нова позиция към Овалния кабинет – шеф по стратегическите връзки.

На тази позиция Хикс се радва на най-голямата заплата в Белия дом – 179 000 $.

През февруари 2016 година „ Ню Йорк Таймс “ посвещава публикация на Хикс. В нея Тръмп споделя, че „ е късметлия да я има “. „ Тя има доста добра преценка. Тя постоянно дава скъпи препоръки, само че го прави по доста сдържан метод, с цел да не идва във формата на съвет. Прави го доста прелестно “, сподели още той.

Пиарът е в кръвта на Хикс. Тя е родена в Грийнуич на 21 октомври 1988 година. Баща е небезизвестният изпълнителен шеф по връзките Пол Бъртън Хикс Трети. Нейният дядо също е работил като пиар за Texaco.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР