Един от най-малко предпочитаните пътища за мигрантския поток е през

...
Един от най-малко предпочитаните пътища за мигрантския поток е през
Коментари Харесай

Кирил Петков: Един от най-малко предпочитаните пътища за мигрантския поток е през България

Един от минимум желаните пътища за мигрантския поток е през България. Това съобщи съпредседателят на " " по време на доклада на активността на Групово дело " Гранична полиция " за 2023 г. 

" Много съм благополучен, че данните, по които беше извършено днешното събитие, са доста ясни и справедливи. Точно тези данни са тези, които би трябвало да изпращаме към европейските ни сътрудници, тъй като те би трябвало да се убедят, че мястото на България е в Шенген, и то с пълноценно участие. То би трябвало да бъде приключено още тази година ", безапелационен бе той.

" Когато цифрите приказват, всички други политически послания могат да отидат на назад във времето. В Народното събрание работим интензивно за всички промени по нужните критерии, които би трябвало да спазим. Колегите ни от Нидерландия се притесняваха освен от броя мигранти, които минават през България, само че и по тематиката с върховенството на закона. Нашата работа в Народното събрание би трябвало да продължи интензивно и да покажем, че законите, които приехме, с цел да бъдат изпълнени тези цели, в този момент ще бъдат изпълнени със смисъл. Смисълът ще бъде в допълнение показан с транспарантните процедури, които в този момент би трябвало да проведем, за доста от органите, които би трябвало да бъдат попълнени по този начин, че успеваемостта на тези промени да бъде цялостна ", сподели още Петков.

Той заключи, че мигрантският поток, който минава през България, е едвам под 2% от този, който действително стига до Централна Европа. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР