Един от най-красивите модели в света – испанката Джесика Гойкоечея,

...
Един от най-красивите модели в света – испанката Джесика Гойкоечея,
Коментари Харесай

Манекенка призна: Заради бившия ми се напивах постоянно и припадах

Един от най-красивите модели в света – испанката Джесика Гойкоечея, за първи път описа в предаване какво е претърпяла, до момента в който е била дружно с някогашния си другар – манекенът Ривер Випери. Двамата се разделиха преди три години, само че чак в този момент 26-годишната каталунка събра храброст да запознае аудиторията с най-тежките моменти, през които е минала при съжителството си с Випери.

Гойкоечея, която сега се изявява повече като фешън дизайнер, сподели, че не е запазила съвсем никакви хубави мемоари с Випери по времето, когато бяха дружно.

По думите ѝ психологическият тормоз, на който я подлагал, бил в пъти по-страшен от физическия.

През тези две години и половина, в които бяхме дружно, той си играеше с душeвността ми. Убиваше ме всеки ден, разяснява тя.

Младата жена, която има над 1,8 млн. почитатели в Инстаграм, съобщи още, че по време на връзката им е желала да се разделят, тъй като се чувствала извънредно нещастна, само че в това време е имала възприятието, че ще наподобява като " доста безмилостен човек ", в случай че го напусне.

Съзнавах, че това не е обикновено – бях тотално заличена като човек. Беше супер мъчно да се измъкна от тази връзка. Опитвах се да го напусна милиард пъти, само че операциите му всеки пък ме караха да размисля и оставах с него, показа Гойкоечея.

Моделът даже добави, че връзката ѝ се е трансформирала толкоз токсична в края, че на всяко мероприятие, на което участвала, прекалявала с алкохола и постоянно по-късно припадала у дома.

В последна сметка 26-годишната жена споделя " Баста! " и поставя финален завършек на връзката си с Випери след последната му безчинство над нея. Заради последния си акт на експанзия, тя подава сигнал в полицията и той престоява няколко дни в ареста. Когато излиза, споделя пред медиите, че всичко е безспорна неистина и в никакъв случай не я е нападал.

Слава богу, имах видеозапис, с който потвърдих, че всичко е истина. Тогава стопирах да го скърбя и прекратих връзката си, приключи тя.

От предишното лято Джесика Гойкоечея е щастливо обвързана с някогашния футболист на " Барселона " Марк Бартра, който сега пази цветовете на турския " Трабзонспор ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР