Един от най-конвертируемите волейболисти от родното първенство - Пламен Шекерджиев,

...
Един от най-конвертируемите волейболисти от родното първенство - Пламен Шекерджиев,
Коментари Харесай

Хебър прилича Пламен Шекерджиев?

Един от най-конвертируемите волейболисти от родното състезание - Пламен Шекерджиев, е пред трансфер в Хебър (Пазарджик). Посрещачът, който предходната седмица навърши 22 години, е в напреднали договаряния да премине при “тигрите” от Пазарджик, научи “Тема Спорт”.

Талантът достигнал и до националния тим под управлението на Силвано Пранди, бе част от Добруджа през миналия сезон, като оказа помощ на “зелените” да завоюват бронзовите медали, а с това и да се класират за присъединяване в първата фаза на шампионата за Купата на CEV.

В последния месец Шекерджиев бе спряган за трансфер в Нефтохимик. Юношата на ЦСКА обаче имаше различия с “червените” по отношение на удължаването на договора му. В последна сметка първенците взеха решение да не чакат развиването на тази обстановка и се насочиха към привличането на Златко Кьосев и Валентин Братоев на тази позиция. Сега обаче Шекерджиев и армейците са съумели да реализират съглашение, като националът е удължил контрактът си с клуба. В резултат той се чака да премине в Хебър като преотстъпен за идващия сезон.
 България разочарова и в последния си мач от Лигата на нациите @@@

Очаква се прехвърлянето да бъде сбъднат през тази седмица и по този начин посрещачът да стане второто ново попълнение на носителя на Суперкупата на България. До този миг “тигрите” съумяха да уредят Иван Станев, който ще заеме мястото на Георги Братоев. За тях ще продължи да играе и някогашния национал Тодор Алексиев.

Армейците от своя страна най-вероятно ще се разделят с още един основен волейболист. Става въпрос за Владимир Станков. Юношата на ЦСКА се чака да бъде даден чартърен на Левски. Така “червените” ще играят през новия сезон със свои фрагменти от школата и един-двама опитни отпред с Ивайло Стефанов, който на 19 юли ще навърши 47-години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР