Един от най-коментираните участници във ВИП Брадър“ – Йонислав Йотов-Тото,

...
Един от най-коментираните участници във ВИП Брадър“ – Йонислав Йотов-Тото,
Коментари Харесай

Приятелката на Тото го заряза заради Мегз! Само едно нещо задържа Кака Яна в "семейното" им жилище

Един от най-коментираните участници във „ ВИП Брадър “ – Йонислав Йотов-Тото, към този момент може да е с чиста съвест, когато споделя, че няма другарка. Яна Червенкова го е зарязала след очевадните му флиртове с Миглена Каканашева и Ваня Щерева в Къщата, написа „ Галерия “.
Това настояват източници, близки до Тото, като прецизират, че той към момента не е наясно със статуса си на „ самостоятелен “, само че подозира за краха във връзката си.

Тези дни Биг Брадър сложи на Тото без заобикалки въпроса за приятелката му и връзките му с Мегз и Ваня . Подразнен от намесата в персоналното му пространство, рапърът въпреки всичко призна, че е скрил пред продуцентите за гаджето си. По думите му, концепцията била на приятелката му, която по неразбираеми подбуди го убедила да го играе сингъл в Къщата.



Тото призна пред някои съквартиранти още в първите дни, че извън го чака половинката му.

Пред някои, само че не пред всички. Сашка Васева бе тази, която не подозираше за фамилния му статус и разяснява флиртове му в Мегз и Ваня пред цяла България. Тото опита да замаже ситуацията, като назова връзките си с двете дами чисто другарски.

Гаджето му Яна обаче, с която живее към този момент 6 години, не може да бъде заблудена. „ Кака Яна (така я назовават другари – б.а.) добре познава Тото. Знае всеки негов жест и взор и още в първите дни усети благосклонностите му към Мегз и Ваня. Търпеше с вярата това да е някаква тактика, само че той взе да прекалява. Най-много я нараниха жестовете му с пръст по дланите на Мегз “, споделя близка другарка на Яна Червенкова.

Кака Яна към момента не е изнесла багажа си от вкъщи на Тото, тъй като се грижи за домашния им любим – котката Клео. Пред близки обаче била безапелационна, че сред тях всичко е завършило.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР