Един от най-колоритните риалити герои напира за Игри на волята“.

...
Един от най-колоритните риалити герои напира за Игри на волята“.
Коментари Харесай

Емо Къртицата напира за „Игри на волята“

Един от най-колоритните риалити герои напира за „ Игри на волята “. Става дума за известния силовак от Монтана Емо Каменов или по-известен като Емо Къртицата. Именно в шоуто, което Иван и Андрей правеха преди години, колосът нашумя у нас. А по-късно се трансформира и в същинска сензация. „ Не е неприятно предаването. Гледам го понякога. Струва ми се, че се записват единствено мускулести като мен “, споделя Каменов.

За да влезе в „ Игри на волята “ обаче, нацепената батка има няколко условия. Едно от тях е да яде. Както е известно, две от племената получават някаква храна. Тези на резиденцията имат цялостни хладилници и нон-стоп ястие. Участниците на стопанството получават фасул, леща, ориз, картофи. Последните от борбата за територия пък отиват на същинско изгнание - на реката. И ястие няма - единствено някоя друга джанка.

„ Ако ме желаят, не би трябвало да ме оставят да стигна до оная Дива река. Няма късмет да заставам гладен. Не съм ли се наял, няма по какъв начин. Трябва да имам нещо в корема. Преди година, когато бях в сръбското предаване, ядох по 2 пъти и смъкнах 9 кг за 24 дни “, споделя Каменов.

Другото му е искане е хонорар. Къртицата не счита да влиза, без да получи пари за това. „ Ако не ми платят, няма по какъв начин да ме видят в шоуто и да им подвигна рейтинга още повече “, безапелационен е Каменов. Припомняме, че и някогашна колоритна участничка от формата - Ваня, си завоюва правото да се завърне още веднъж в шоуто, само че отхвърля. Причината - пари.

„ Трябва да ми платят, с цел да вземам участие още веднъж “, призна преди време чернокосата амазонка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР