Eдин от най-колоритните образи в новия риалити формат “Ергенът” –

...
Eдин от най-колоритните образи в новия риалити формат “Ергенът” –
Коментари Харесай

Сравняват Зорница от „Ергенът” с Джорджано! Чуйте изпълнението й

Eдин от най-колоритните облици в новия риалити формат “Ергенът” – Зорница Господинова, се оказа всестранно развита персона.

Дамата, която показва себе си като бизнесмен и полиглот, а мнозина в интернет пространството я оприличиха на Мортиша от " Семейство Адамс ", безусловно шокира всички с музикално осъществяване.

Потребителите откриха клип на Зорница, в който тя пее, а артистичният и псевдоним е “Zori G”. Парчето се споделя Your Look at Me и единствено за няколко дни събра стотици хиляди гледания, само че заради многото насмешки Зори изтри видеото от персоналния й профил.

Впечатлените от музикалното осъществяване консуматори са записали видеото, при положение, че то изчезне, както се и очакваше след хейт мненията.

Голяма част от потребителите я съпоставиха с различен нашумял около осъществяванията си интернет облик – Джорджано.

„ Не знам на какъв език пее това момиче, но нищо не й разбирам, а знам британски съвършено, автоматизираните надписи го преведоха на китайски”

„ Това сестрата на Джорджано ли е? Доста си приличат”

„ Тази не знаеше ли 4 езика? В тази ария да не би да ги смесва, че нищо не и се разбира”, са единствено част от мненията, които заляха мрежите.

Ето го и осъществяването на Зорница Господинова, което се трансформира в шлагер:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР