Един от най-колоритните образи от сезон 6 на Hell’s Kitchen

...
Един от най-колоритните образи от сезон 6 на Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Розовата актриса от Hell’s Kitchen вади 1500 евро на снимачен ден

Един от най-колоритните облици от сезон 6 на Hell’s Kitchen - актрисата от филми за възрастни Владимира Влахова, беше посетител в първия епизод на формалния подкаст на предаването, носещ името “Кухнята след Ада ”. Пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5 на кулинарното риалити, Владимира разкри забавни елементи по какъв начин действа порно промишлеността и по какъв начин минава един ден на снимачната площадка на филм за възрастни.

В “Кухнята след Ада ” Владимира описа, че след абсурда с Никол се е чудила дали мястото ѝ е там, както и че мъжкият тим е по-добър от “женския курник ”. Тя уточни и главната неточност, която е направила, с цел да напусне конкуренцията.

В студиото на формалния подкаст на Hell’s Kitchen Владимира приготви обичайно испанско ядене, което впечатли Станислав. Рецептата е научила от своята испанска другарка.

Розовата актрисата разкри какъв брой пари изкарва на снимачен ден и какъв брой мъчно е да се занимаваш с тази специалност. Владимира призна, че родителите ѝ не одобряват

тази част от живота ѝ, както и че към момента не се познават с приятелката ѝ, с която има връзка от 5 години. След формата Владимира не намира храброст да се свърже с тях, само че получава голяма поддръжка на персонални известия в обществените мрежи.

Владимира разкри, че планува да се завръща в България все по-често, а първото ѝ планувано пътешестване ще бъде на 22-и юни, когато ще се организира Sofia Pride 2024. Тя показа, че ще участва на най-голямото събитие в поддръжка на човешките права в България дружно със своята другарка. Благодарение на присъединяване си и позитивната си настройка, Владимира се трансформира в един от младите гласове на ЛГБТИ общността у нас. Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР