Един от най-колоритните образи от сезон 6 на Hells Kitchen

...
Един от най-колоритните образи от сезон 6 на Hells Kitchen
Коментари Харесай

Порноактрисата от Hells Kitchen искрено за работата си във филми за възрастни

Един от най-колоритните облици от сезон 6 на Hell " s Kitchen - актрисата от филми за възрастни Владимира Влахова, беше посетител в първия епизод на формалния подкаст на предаването, носещ името " Кухнята след Ада ". Пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5 на кулинарното риалити, Владимира разкрива забавни елементи по какъв начин действа порно промишлеността и по какъв начин минава един ден на снимачната площадка на филм за възрастни.

В " Кухнята след Ада " Владимира описа, че след абсурда с Никол се е чудила дали мястото ѝ е там, както и че мъжкият тим е по-добър от " женския курник ". Тя показва и главната неточност, която е направила, с цел да напусне конкуренцията. А точно, че не е била задоволително надъхана и идейна.

" Бих върнала времето обратно и бих давала аз всички чинии на началник Ангелов ", признава Владимира, като добавя, че несъмнено липсва организация в женския тим.
 Иван Сарамандов в Hell's Kitchen - новият любим на феновете
Кой е новият любим на феновете в Hell`s Kitchen

Новото попълнение, което бързо се трансформира във любимец

В студиото на формалния подкаст на Hell " s Kitchen Владимира приготвя обичайно испанско ядене - тортия де пататас с чоризо, което съумява да впечатли Станислав. Рецептата научава от своята испанска другарка Андреа, за която споделя, че има намерение да се ожени и да имат деца дружно.

Що се отнася до тортията де пататас, тя е едно от най-простичките и вкусни ястия в испанската кухня. Картофеният омлет бил извънредно известен измежду бойците през XIX век, тъй като е евтина и засищаща храна. В наши дни тортията наложително участва в тапас менюто на всеки испански бар. Редица фамозни готвачи създали по-сложни ястия, въодушевени от тортията. Но оригиналът с яйца, картофи и лук си остава класика, която наложително би трябвало да опитаме, в случай че не сме.

Ако оставим готвенето настрани и се върнем към Владимира, пред Станислав тя споделя и някои детайлности за професионалната си ангажираност - и за работата си като преводач в съда и полицията, и за тази на порноактриса.

Актрисата от филми за възрастни разкрива по какъв начин е почнала с една другарка малко като на смешка, това, че работи единствено три, четири дни в месеца и че в действителност дамите изкарват малко повече от мъжете в тази специалност. Владимира не крие какъв брой доста обича секс играчките си, както и че въпреки да е с жена сега, избира да снима порно с мъже. Не крие и какъв брой мъчно е да се занимаваш с тази специалност в действителност, поради стигмата към нея.
 Владимира Влахова - порноактрисата в новия сезон на Hell's Kitchen, за която всички приказват
Порноактрисата в Hell`s Kitchen, за която всички приказват

Успя да разбуни духовете

Владимира признава още, че родителите ѝ не одобряват добре тази част от живота ѝ, както и че към момента не се познават с приятелката ѝ, с която има връзка от пет години. След формата Владимира не намира храброст да се свърже с тях, само че получава голяма поддръжка на персонални известия в обществените мрежи.

Благодарение на присъединяване си и позитивната си настройка, Владимира се трансформира в един от младите гласове на ЛГБТИ общността у нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР