Един от най-кървавите инциденти в щата Ню Йорк взе 20

...
Един от най-кървавите инциденти в щата Ню Йорк взе 20
Коментари Харесай

Кой е виновен за една от най-кървавите катастрофи в щата Ню Йорк?

Един от най-кървавите произшествия в щата Ню Йорк взе 20 жертви. В събота, лимузина, със 17 души в нея пътувала, към празненство по случай рожден ден. Шофьорът на лимузината не спрял на знак " Стоп " на кръстовище на автомагистралата в Скохари и се врязал в паркирана кола и двама пешеходци. При конфликта починаха пешеходците, водачът на лимузината и всичките 17 пасажери в нея , напомня Ройтерс. 
 случай БГНЕС
Няколко дни по-късно повдигнаха обвиняване в ликвидиране против мениджъра на компания за наем на лимузини в Кобълскил, съобщи Ройтерс.

Двайсет и осем годишният Науман Хусейн бе упрекнат в ликвидиране по несъобразителност. Т ой пледира почтен и бе пуснат от съда в Кобълскил под гаранция от 150 000 $.
 случай БГНЕС-->
Съдебното съвещание се състоя на няколко километра от мястото на злополуката в окръг Скохари, където бе проведено бдение със свещи в памет на жертвите.

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо съобщи в понеделник, че предизвикалата злополуката лимузина е била на механически обзор предишния месец, само че не е била приета за механически годна, а водачът й не е имал нужното за ръководството на подобен автомобил удостоверение.

Властите са наредили предишния месец колата да бъде спряна от придвижване и тя не е трябвало да бъде на пътя, съобщи ръководителят на нюйоркската полиция Джордж Бийч. " Цялата отговорност за това, че моторното транспортно средство е било на пътя в събота е на Науман Хусейн ", уточни Бийч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР