Един от най-желаните мъже на Пловдив – Ерол Садъков скъса

...
Един от най-желаните мъже на Пловдив – Ерол Садъков скъса
Коментари Харесай

Преслава пее на сватбата на сина на Аян Садъков

Един от най-желаните мъже на Пловдив – Ерол Садъков скъса с ергенския живот. Заместник-кметът на регион „ Източен ” се врече във безконечна обич на половинката си Христина Вутова, научи HotArena.

Двамата са дружно от 7 години и взеха решение, че е време да се „ вземат ” публично. Пищната гала се състоя в неделя, а сватбеното празненство бе в първокласен комплекс в Пловдив.

Гостите на младоженеца бяха над 200 души, а Преслава пя повече от час пред тях.

Певицата бе и звездният подарък на младоженците. Звездата направи същински възторг с появяването си на сцената. Тя изпя всичките си шлагери и пожела неведнъж триумфи на младото семейство, написа „ България през днешния ден ”.

Открития обред бе воден персонално от кмета на Пловдив – Здравко Димитров – Зико. В сватбената зала по-големият наследник на футболиста и приятелката му дойдоха в „ Бентли ”.

Булката Христина събра погледите на всички посетители с ослепителната си рокля, създание на известна пловдивска компания. По-големият наследник на родния футболист Аян Садъков – Ерол, предложи брак на Христина на върха на Айфеловата кула преди към две години, в Париж.

Двамата обожават да пътуват и могат да се похвалят с доста визити от най-различни екзотични дестинации.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР