Един от най-известните серийни убийци в САЩ призна, че е

...
Един от най-известните серийни убийци в САЩ призна, че е
Коментари Харесай

Кой е Убиецът от Златания щат - вече има признание

Един от най-известните серийни убийци в Съединени американски щати призна, че е направил 13 убийства и редица отвличания и садистични изнасилвания в Калифорния, написа Агенция Франс Прес.
Бившият служител на реда Джоузеф Джеймс ДеАнджело беше хванат десетилетия след тежките закононарушения, вследствие на данни от ДНК разбор, показва БГНЕС.
74-годишният ДеАнджело призна за закононарушенията, които ужасиха Калифорния през 70-те и 80-те на XX век.
Медиите приписваха серията убийства, садистични изнасилвания и грабежи на незнаен мъж, който назоваха Убиеца от Златния щат.
До разкриването на ДеАнджело се стигна, откакто писателката Мишел Макнамара издаде книга, която се трансформира в бестселър. Тя напомни на обществеността за неразкритата серия тежки закононарушения.
Като използваха добилата известност процедура за проучване на ДНК за възобновяване на фамилното дърво, доста калифорнийци дадоха проби за съпоставяне, с цел да може да се откри съвпадане с ДНК на килъра. Така се стигна до Джоузеф Джеймс ДеАнджело, който бил уволнен от полицията за кражба и 20 години работил като автомеханик, преди да се пенсионира през 2017 г.в Сакраменто.
Досега той отхвърляше да е Убиеца от Златния щат и признаваше единствено две от закононарушенията. За да избегне смъртна присъда, ДеАнджело призна още 13 убийства и се чака да получи 11 доживотни присъди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР