Един от най- известните пловдивски крадци е задържан с 200

...
Един от най- известните пловдивски крадци е задържан с 200
Коментари Харесай

Пловдивски крадец от старата школа арестуван с марихуана

Един от най- известните пловдивски крадци е арестуван с 200 грама марихуана, научи TrafficNews. Полицаи от Второ районно са арестували Слави Даскалов - Кончето, откакто при обиска у него са намерили наркотични субстанции.

Кончето е апаш от остарялата школа, профилиран в в домови обири, кражби на офиси и хранилища. Излежал е доста присъди, като е прекарал зад решетките близо 20 години. Първата му присъда е в далечната 1971 година. Някои от огромните си удари той осъществя дружно с други остарели " кримки " като Антон Папазов и Бухалски. Двамата към този момент са покойници, само че оживелите представители на ъндърграунда не са ги не запомнили.

Една от последните присъди на Даскалов бе за сводничество, въпреки, че той изрично отхвърля да се занимава с сходна активност. Жена, с която живее, е хваната да проституира, а при разпита твърди, че това се случва с негово посредничесство. Даскалов е безапелационен, че няма нищо общо с нейната активност и е натопен.

В продължение на няколко години остава отвън полезрението на полицията, като стартира да работи като таксиметров водач. Криминалистите са сюрпризирани от новото му амплоа, защото Кончето в никакъв случай не се е забърквал в опиати.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР