Един от най-известните актьори в Австралия, Бен Менделсон, 54, (вляво)

...
Един от най-известните актьори в Австралия, Бен Менделсон, 54, (вляво)
Коментари Харесай

Бен Менделсон заема игрива поза, докато присъства на радио събитие в Ню Йорк заедно с носителката на Оскар Жулиет Бинош, за да популяризират техния телевизионен сериал The New Look

Един от най-известните артисти в Австралия, Бен Менделсон, 54, (вляво) направи игрива поява с актрисата Жулиет Бинош, 59, (вдясно) на аления килим в радио студиото SiriusXM в Ню Йорк във вторник

Новото Look е исторически трагичен сериал от 10 епизода от Тод А. Кеслър, който се концентрира върху стилните дизайнери Кристиан Диор и Коко Шанел, до момента в който се ориентират в ужасите на Втората международна война и стартират актуалната мода.

В него участват Менделсон като Кристиан Диор, Бинош като Коко Шанел и звездата от " Игра на тронове " Мейзи Уилямс като героинята на съпротивата Катрин Диор.

Вдъхновен от същински събития и сниман извънредно в Париж, в сериала ще вземат участие още Джон Малкович в ролята на френския дизайнер Люсиен Льолонг, Глен Клоуз като Кармел Сноу и Емили Мортимър в ролята на светската персона и близка сътрудничка на Коко Шанел, Елза Ломбарди.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР