Един от най-интересните тим шефове във Формула 1 Гюнтер Щайнер

...
Един от най-интересните тим шефове във Формула 1 Гюнтер Щайнер
Коментари Харесай

Щайнер ще представи книгата си догодина

Един от най-интересните отбор шефове във Формула 1 Гюнтер Щайнер ще показа през април книгата си “Surviving to Drive ”, която ще е отдадена на сезон 2022 в международният шампионат. Разбира се, името на книгата е заигравка с известния документален сериал на Нетфликс Drive to Survive, който завоюва доста нови почитатели на Формула 1 и трансформира колоритния италианец в звезда от международна големина.

“Книгата ще е безкомпромисна и пределно откровена и ще даде взор върху това по какъв начин работи един от тим от Формула 1 от гледната точка на шефа на отбора ”, изясни Щайнер.

Издател на книгата на Щайнер е Transworld и Гюнтер разясни, че на процедура това е дневникът му от сезон 2022, който стартира със съществени тествания за отбора - преди началото на акцията Хаас се раздели с съветския си водач Никита Мазепин и персоналния му спонсор Уралкалий поради войната на Русия против Украйна, а мястото на руснака по неотложност беше извикан Кевин Магнусен.
 Как Щайнер отхвърли на Ферари и взе Нико Как Щайнер отхвърли на Ферари и взе Нико
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР